Home / Nieuws / GEZOCHT: Ontvoerder dochter UFC-vechter geïdentificeerd

GEZOCHT: Ontvoerder dochter UFC-vechter geïdentificeerd

GEZOCHT: Ontvoerder dochter UFC-vechter geïdentificeerd

De politie heeft eindelijk de verdachte in de zaak Aniah Blanchard geïdentificeerd en heeft een bevel voor zijn arrestatie uitgevaardigd.

De verdachte is de 30-jarige Ibraheem Yazeed, dezelfde man die te zien was op de bewakingsvideo van een benzinestation waar Aniah voor het laatst werd gezien. “Yazeed is momenteel vrij op borgtocht maar wordt beschuldigd van ontvoering en poging tot moord, hij moet als gevaarlijk en mogelijk bewapend worden beschouwd.,”aldus een verklaring van de politie.

ZIE OOK >> Auto ontvoerde dochter UFC vechter Walt Harris gevonden

Omdat Yazeed, op dezelfde locatie was waar het meisje voor het laatst werd gezien, gaat men er van uit dat hij het meisje heeft ontvoerd. Het 19-jarige meisje werd voor het laatst gezien op 23 oktober in een Chevron benzinestation in Auburn, Alabama.

Kwade opzet

Twee dagen later vond de politie haar voertuig in een appartementencomplex in Montgomery, met aanzienlijke schade aan de voorkant. Ambtenaren zeggen dat Blanchard het slachtoffer is van kwade opzet er wordt inmiddels gevreesd voor haar leven.

De stiefvader van Aniah, Walt Harris een top UFC zwaargewicht hij was gepland om te vechten tegen de Nederlander Alistair Overeem op 7 december. Harris trok zich terug uit het gevecht terwijl hij blijft zoeken naar Blanchard.

Bekijk ook

Moeder Natalee Holloway helpt in zaak vermiste dochter UFC-vechter

Beth Holloway (R) helpt mee in de zoektocht c is de moeder van Natalee die ...

Rico Verhoeven doet trucje: ‘Reacties branden los’

Je moet als bekende Nederlander of sporter toch echt wel een groot incassering vermogen bezitten. ...

OPGEPAKT: Ontvoerder dochter UFC-vechter in de kraag gevat

De gezochte man in verband met de zaak van de vermiste Aniah Blanchard is in ...