Openingsfeest Bonjasky Academy zeer geslaagd Nieuws
Nieuws

Openingsfeest Bonjasky Academy zeer geslaagd

Openingsfeest Bonjasky Academy zeer geslaagd

Gisteravond was de officiële opening van de nieuwe Bonjasky Academy in Almere

Op uitnodiging van Remy en zijn lieftallige vrouw Renate waren wij aanwezig op de nieuwe locatie waar Remy Bonjasky een waar stukje kickboks kunst heeft neergezet. Want zo kun je de Bonjasky Academy in nieuwe stijl zeker noemen, een heerlijk ruime omgeving die je meteen grijpt als je binnenkomt. Onder het genot van een hapje en een drankje, en begeleidt door muziek vond de officiële opening plaats, met na een periode van hard werken een verdiend resultaat.

Foto: ODC
Foto: ODC

Burgemeester Franc Weerwind eert Remy Bonjasky

Het was een drukte van jewelste, echter wist de burgemeester van Almere Franc Weerwind met zijn krachtige stem, de aanwezigen goed te vermaken in de openingsspeech. Weerwind eerde Remy Bonjasky over zijn indrukwekkende carrière in de vechtsport, en over het feit dat hij met zijn nieuwe sportschool ook een sociale functie in Almere vervult. Vooral de jeugd staat centraal, en Remy zelf deed in zijn eigen speech hier ook naar verwijzen, "ik vind het belangrijk om de jeugd op te leiden niet om mijn video recorder uit mijn woning te halen, maar zij moeten mij helpen over een aantal jaren om de weg over te steken", zo zei Remy. En dit onderstreept maar weer eens hoe een groot kampioen zichzelf inzet voor de jeugd, en dit is alleen maar toe te juichen.

Foto: ODC
Foto: ODC

Veel aanloop van nieuwe leden

De verhuizing brengt met zich mee dat er een schare nieuwe leerlingen bijgekomen is, en dat is heel goed voor te stellen, want als je de Academy (want deze naam verdient het echt) binnenkomt, voel je jezelf al een kampioen. Dit komt omdat, naast dat je natuurlijk les krijgt van een van de bekendste kickboksers aller tijden, je graag in een veilige omgeving wilt trainen. Dit alles vindt je bij de Bonjasky Academy. Er waren bij de opening een aantal bekende Nederlanders aanwezig zoals goede vriend Najib Amhali. De grote opkomst bij de opening van de Bonjasky Academy geeft aan hoe geliefd Remy nog steeds is, en gezien kan worden als een van de baanbrekers voor de positieve doorstart die het kickboksen in Nederland maakt. Wil je graag eens trainen bij de Bonjasky Academy? Toog dan naar Almere, de nieuwe gym is makkelijk bereikbaar en gevestigd aan de Markerkant 14-11. Wij wensen Remy en Renate heel veel succes op hun nieuwe locatie, maar dat gaat vast en zeker lukken.

Foro: ODC
Foro: ODC

Foto: ODC
Foto: ODC
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws