OnlyFans MMA-koningin pakt internet pester keihard aan! 'Ja ik ben een h**r' Nieuws
Nieuws

OnlyFans MMA-koningin pakt internet pester keihard aan! 'Ja ik ben een h**r'

OnlyFans MMA-koningin pakt internet pester keihard aan! 'Ja ik ben een h**r'

Sammy-Jo Luxton OnlyFans-ster en MMA-vechter had het perfecte antwoord op een wrede internet pester. Dit nadat zij haar boksdebuut had gemaakt in het voorprogramma van boksicoon Floyd Mayweather afgelopen weekend.

De 23-jarige, Sammy-Jo zal later dit jaar haar debuut bij vechsportbond PFL maken. Afgelopen weekend versloeg zij Hayley Barraclough via een unanieme beslissing in The O2 Arena, Londen. Maar de positieve reacties werden teniet gedaan door een akelige reactie.

Nadat Sammy-Jo een walgelijke tweet had ontvangen met de tekst: "Blijf verdomme weg van het boksen, jij ongetalenteerde hoer, sloeg Luxton terug door te zeggen:" Ik ben een hoer, maar ik ben zeker geen ongetalenteerde xxx."

MMA-vechtster maakt korte metten met internet pester

De internet pester verwijderde na de reactie snel het bericht. Maar de reactie van Sammy-Jo heeft meer dan 1000 likes opgeleverd met een vervolgbericht met de tekst: "(Ze) konden de hitte niet aan."

Sammy-Jo heeft voorafgaand aan haar PFL-debuut razendsnel een aantal nieuwe Instagram-volgers opgebouwd (34.000), en verdubbelde ook haar volgers op OnlyFans, waar ze de bijnaam Ghetto Cinderella gebruikt.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws