Ongenadig pak slaag voor ex-UFC'er Alvarez in absolute oorlog Nieuws
Nieuws

Ongenadig pak slaag voor ex-UFC'er Alvarez in absolute oorlog

Ongenadig pak slaag voor ex-UFC'er Alvarez in absolute oorlog

Eddie Alvarez lijkt zijn kansen op een titel bij One Championship te hebben verspeelt. Afgelopen nacht kreeg de Amerikaan een ongenadig pak slaag van zijn tegenstander Ok Rae Yoon uit Zuid-Korea tijdens 'ONE On TNT IV' in Singapore.

Het was voor Alvarez zijn tweede partij in zeer korte tijd, de voormalige UFC en Bellator lichtgewicht kampioen werd eerder deze maand gediskwalificeerd in een gevecht met Iuri Lapicus. Alvarez sloeg Lapicus enkele keren op het achterhoofd en kreeg daar een rode kaart voor. Echter draaide afgelopen week ONE de diskwalificatie terug.

Bokswedstrijd met Oscar de La Hoya

Zowel Alvarez als Ok Rae deden hun uiterste best in de strijd en geen van de vechters was klaar om op te geven, beiden begonnen een absolute oorlog voor de fans van Singapore. Toch was het de Koreaan die de partij naar zich toe wist te trekken en via unaniem beslissing won.

Met nog een verlies in korte tijd, lijkt de Amerikaan uit de titelkans reeks te verdwijnen, totdat hij terug komt met overwinningen op enkele grote namen bij One Championship. Alvarez, maakte onlangs ook bekend dat hij in juli in gesprek is voor een bokswedstrijd met bokslegende Oscar De La Hoya.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws