ONE FC NL VECHTERS IN ACTIE: 'De Ridder krijgt titelkans' Nieuws
Nieuws

ONE FC NL VECHTERS IN ACTIE: 'De Ridder krijgt titelkans'

ONE FC NL VECHTERS IN ACTIE: 'De Ridder krijgt titelkans'
ONE FC NL VECHTERS IN ACTIE: 'De Ridder krijgt titelkans'

Goed nieuws voor de Nederlandse vechtfans. ONE Championship zal vanaf oktober weer grote internationale events hosten.

ONE Championship: Aung La N Sang verdedigt zijn titel tegen Reinier De Ridder in oktober in Singapore. ONE CEO Chatri Sityodtong onthult de terugkeer van ‘global stars’ met internationaal gevestigde vechters die weer op ‘megakaarten’ zullen verschijnen te midden van coronavirus beperkingen.

In een interview met de South China Morning Post verteld Sityodtong dat de internationale en dus ook de Nederlandse vechters weer in actie zullen komen. ONE tekende dit jaar grote namen zoals Ismael Londt, Murat Aygun en Tayfun Ozcan. Deze krijgen nu dus de kans om zichzelf te gaan bewijzen.

De terugkeer van ONE Championship

De Supernova-show in Singapore op 30 oktober lijkt de terugkeer te markeren van de organisatie. "Volgende week kondigen we de terugkeer van onze mega-evenementen aan. We zullen aankondigen dat er in oktober grote dingen gebeuren," aldus Sityodtong.

"Er gebeuren grote dingen, we hebben met veel regeringen samengewerkt. Je zult de komende weken echt coole dingen uit ONE Championship zien komen." Een daarvan is dus Reinier de Ridder vs de kampioen Aung La N Sang in een MMA-gevecht. Binnenkort meer ONE nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws