ONE FC: Nieky Holzken in kickboks titelgevecht voor einde 2019? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE FC: Nieky Holzken in kickboks titelgevecht voor einde 2019?

ONE FC: Nieky Holzken in kickboks titelgevecht voor einde 2019?

Nieky Holzken sleept 'extra prijs' in de wacht bij ONE Championship
Foto: ONE FC

Nog even en het laatste kwartaal van 2019 gaat in, er staan nog een aantal interessante ONE FC events gepland.

ONE Championship ook wel bekend als ONE FC heeft inmiddels een groot aantal Nederlandse top vechters in haar gelederen, zowel in het kickboksen als MMA blinken deze dan ook uit. De meeste van hen zijn dit jaar allemaal in actie geweest, echter nadert het einde van 2019, wie kunnen wij nog verwachten te zien vechten?

Een daarvan lijkt kickboks legende Nieky Holzken te zijn, op zijn Instagram maakt de vechter toespellingen op een aankomend gevecht, ook ONE plaatste een post met de tekst ‘wat rest er nog voor Nieky Holzken in 2019’. De rekensom moet niet ingewikkeld zijn, zo wil Holzken een herkansing voor de titel die in handen is van Regian Eersel.

Geliefd en berucht

Holzken en Eersel stonden eerder dit jaar voor de ONE wereldtitel in de ring, Eersel won maar de uitslag werd ter discussie gesteld, door een knie geplaatst door Eersel in het lichaam van Holzken. Er was wat ruis maar daarna werd het stil. Holzken is een van de Nederlandse vechters die door ONE gehaald zijn om hun vechters kwaliteiten.

ZIE OOK >> Santino Verbeek maakt knal debuut bij ONE FC

De voormalige GLORY wereldkampioen Holzken is dan ook een vechter pur sang zoals de fans het graag zien. Ook de overige vechters blijken uit in de ring en zijn een aanvulling voor ONE, geliefd om de “Dutch Style of fighting”. Zal Holzken nog voor het einde van het jaar een kans op de titel krijgen?

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page