Kickboksen: Santino Verbeek maakt knallend ONE FC debuut Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Santino Verbeek maakt knallend ONE FC debuut

Kickboksen: Santino Verbeek maakt knallend ONE FC debuut
Kickboksen: Santino Verbeek maakt knallend ONE FC debuut

De keiharde Nederlandse kickbokser Santino Verbeek, maakte vandaag tijdens zijn debuut bij ONE Championship zijn reputatie meer dan waar.

De man uit Hoorn, Nederland, wilde geen gemakkelijke wedstrijd, hij hoopte dat zijn rivaal Juan Cervantes zijn beentje voor zou zetten in Ho Chi Minh City, Vietnam tijdens ONE: IMMORTAL TRIUMPH deze vrijdag. Dit zodat hij een goede indruk kon maken in het huis van de vechtsporten.

En een goede indruk maakte Verbeek zeker, in de verhitte strijd tegen Cervantes die net als Verbeek zijn debuut maakte bij ONE bleek al snel waar de kaarten lagen. Het weltergewicht Verbeek afkomstig van Sokudo Gym uit Hoorn liet zijn wereldkampioen status gelden die hij eerder bij World Fighting League verwierf.

Grote toekomst

Met trainers Ernesto Hoost en Robin Vriend in zijn hoek kon het haast niet mis gaan, voor de wedstrijd beloofde Verbeek een knal partij aan zijn fans en die kregen zij dan ook. Verbeek bleek een maatje te groot voor de ervaren Cervantes en moest het afleggen.

ZIE OOK >> Santino Verbeek tekent bij ONE FC

Verbeek wacht een goede toekomst in het kickboksen, ONE championship is de snelst groeiende vechtsport organisatie ter wereld. Verwacht wordt dat de eerste events van ONE in 2020 in Europa en ook Nederland plaats zullen vinden. Verbeek zal ongetwijfeld met de overige Nederlandse vechters dan aantreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws