Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Santino Verbeek maakt knallend ONE FC debuut

Kickboksen: Santino Verbeek maakt knallend ONE FC debuut

De keiharde Nederlandse kickbokser Santino Verbeek, maakte vandaag tijdens zijn debuut bij ONE Championship zijn reputatie meer dan waar.

De man uit Hoorn, Nederland, wilde geen gemakkelijke wedstrijd, hij hoopte dat zijn rivaal Juan Cervantes zijn beentje voor zou zetten in Ho Chi Minh City, Vietnam tijdens ONE: IMMORTAL TRIUMPH deze vrijdag. Dit zodat hij een goede indruk kon maken in het huis van de vechtsporten.

En een goede indruk maakte Verbeek zeker, in de verhitte strijd tegen Cervantes die net als Verbeek zijn debuut maakte bij ONE bleek al snel waar de kaarten lagen. Het weltergewicht Verbeek afkomstig van Sokudo Gym uit Hoorn liet zijn wereldkampioen status gelden die hij eerder bij World Fighting League verwierf.

Grote toekomst

Met trainers Ernesto Hoost en Robin Vriend in zijn hoek kon het haast niet mis gaan, voor de wedstrijd beloofde Verbeek een knal partij aan zijn fans en die kregen zij dan ook. Verbeek bleek een maatje te groot voor de ervaren Cervantes en moest het afleggen.

ZIE OOK >> Santino Verbeek tekent bij ONE FC

Verbeek wacht een goede toekomst in het kickboksen, ONE championship is de snelst groeiende vechtsport organisatie ter wereld. Verwacht wordt dat de eerste events van ONE in 2020 in Europa en ook Nederland plaats zullen vinden. Verbeek zal ongetwijfeld met de overige Nederlandse vechters dan aantreden.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé