ONE FC lanceert ONE eSports: Demetrious Johnson als boegbeeld Nieuws
Nieuws

ONE FC lanceert ONE eSports: Demetrious Johnson als boegbeeld

ONE FC lanceert ONE eSports: Demetrious Johnson als boegbeeld
ONE FC lanceert ONE eSports: Demetrious Johnson als boegbeeld

De snelst groeiende vechtsport organisatie ONE Championship lanceert haar eigen E-sports platform, ONE eSports.

Dat ONE Championship niet stil zit is geen nieuws meer, met het lanceren van een eigen E-sports platform, ONE eSports, zet de organisatie de eerste stappen in de digitale sport wereld. ONE eSports is een joint venture van $ 50 miljoen onder leiding van ONE Championship, samen met Dentsu.

Dents is een groot Japans wereldwijd reclamebureau, weke de merken Razer (een van de meest prominente eSports lifestyle-merken en maker van Razer zGold instant credit), Singtel (Azië's toonaangevende communicatietechnologie stevig) en anderen onder beheer hebben.

E-sports de toekomst

De groei van de eSports-industrie is verbazingwekkend. Het is een miljardenindustrie geworden en een van de belangrijkste merken ter wereld. Men vertrouwt op zijn crossover tussen zijn basisproducten (vechtsporten) en het is de nieuwste laag van het bedrijfsleven.

Om ONE eSports een boost te geven en onder het grote publiek onder de aandacht te brengen is ex-UFC vechter Demetrious "Mighty Mouse" Johnson aangesteld als Chief Brand Ambassador voor de nieuwe eSports-divisie. Johnson zelf is een verwoed online gamer en wordt gezien de brug tussen de twee werelden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws