Kickboksen: Zoon Nieky Holzken, Geraldo zet ongeslagen winstreeks voort Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Zoon Nieky Holzken, Geraldo zet ongeslagen winstreeks voort

Kickboksen: Zoon Nieky Holzken, Geraldo zet ongeslagen winstreeks voort
Kickboksen: Zoon Nieky Holzken, Geraldo zet ongeslagen winstreeks voort

Dat de appel valt niet ver van de boom valt in de familie Holzken, als het om kickboksen gaat melden wij afgelopen week reeds.

Geraldo Holzken de zoon van meervoudig wereldkampioen kickboksen Nieky Holzken, stond zondag 28 juli tijdens FFC 3 in Turkije in de ring. Het jeugdige talent vocht tegen de Turkse kickbokser Samil Bekirov.

Holzken junior boekte al meerdere successen en pakt nu ook de winst in het prestigieuze kickboks toernooi in Alanya. Met zijn winst stijgt Geraldo naar 15-0 (vijftien gevochten partijen - allen gewonnen).

Groot talent

De wedstrijd liep wat vertraging op doordat de tegenstander van Geraldo, geen cap en scheenbeschermers aanhad. Na 20 min gewacht te hebben, besloot de organisatie dat er eerst een andere partij voorrang kreeg.

ZIE OOK>> Geraldo Holzken vecht in groot internationaal toernooi

Dat dit geen indruk maakte op het jonge Helmondse kickboks talent liet hij zien in het gevecht. De rondes werden op 2 minuten gesteld door de opgelopen vertraging. Het is overduidelijk dat Holzken junior in de voetsporen treed van zijn vader. Het is slechts een kwestie van tijd dat wij hem in het prof circuit tegen zullen komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws