ONE Championships wordt groter dan de NFL volgens CEO Chatri Sityodtong - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE Championships wordt groter dan de NFL volgens CEO Chatri Sityodtong

ONE Championships wordt groter dan de NFL volgens CEO Chatri Sityodtong

Chatri Sityodtong CEO van ONE Championship is er van overtuigd, wij worden groter dan de NFL

“Het klinkt misschien gek, maar ik geloof echt in mijn hart dat ONE Championship het grootste sportmedi bedrijf van de wereld zal worden”. Ik ben van plan de rest van mijn leven te wijden aan het verwezenlijken van deze visie. Niet alleen heeft ONE Championship de wind van globalisering en digitalisering in zijn voordeel, maar ONE Championship heeft ook een “mobiele eerste, digitale eerste” benadering die deze trends zal benutten. Live-gevechten van ONE Championship zijn kort-vormige, opwindende en vermakelijke inhoud met onvoorspelbare resultaten, waardoor onze inhoud perfect is voor mobiel en digitaal. 72% van onze gevechten eindigen binnen een paar minuten,” zo zegt Chatri Sityodtong op zijn website.

Maak het meer toegankelijk voor een breed publiek en succes is verzekerd

“Andere sport promoties hebben alleen lineaire inhoud die een uur of meer omvat voor het geheel van een game of wedstrijd, waardoor de inhoud erg onvriendelijk is voor mobiel. Momenteel is de NFL (National Football League), het meest waardevolle sportmedia-eigendom ter wereld met een waarde van US $ 75 miljard. De NFL is echter een sport voor één land in een land met 325 miljoen inwoners. De groeimogelijkheden voor de NFL zijn beperkt; Niemand speelt Amerikaans voetbal overal ter wereld, behalve de VS. Amerikaans voetbal heeft een zeer lage kans om mainstream te worden in andere landen. Wil een sport mainstream worden, dan moet het een onderdeel zijn van de dagelijkse structuur van de samenleving, cultuur, traditie en waarden. Met een populatie van 4,4 miljard mensen in Azië is de marktkans voor vechtsporten enorm. Azië is vechtsport. Vechtsporten is Azië. Niemand heeft ooit geprobeerd om het hele continent te verenigen met een enkele sportmedia bedrijf als ONE nu doet.”

ONE Championship al ontwikkeld tot het grootste wereldwijde sportmedia bedrijf van Azië

“De diepe impact op de wereld door de tweeledige krachten van globalisering en digitalisering kan niet worden overschat. Bedrijven die de kracht van deze krachten op een adequate manier gebruiken, zullen zich onvermijdelijk bevinden met eindeloze mogelijkheden en grenzeloze groei. En ONE Championship is een van deze bedrijven. Ik gebruik die woorden niet licht. Voor deze bedrijven is de wereld echt onbeperkt in mogelijkheden. Een samenloop van deze twee krachten, gekoppeld aan een aantal megatrends (zoals het toenemende belang van live sportinhoud, de ongelooflijke opkomst van slimme mobiele apparaten, het kritieke buigpunt van het Aziatische BBP per hoofd van de bevolking, het begin van de Aziatische consumptie en een paar anderen ), heeft ONE Championship al ontwikkeld tot het grootste wereldwijde sportmedia bedrijf van Azië in de geschiedenis. En het is nog maar het begin van het verhaal.”

ONE Championship heeft een recordgroei doorgemaakt

ONE Championship is een viering van de grootste culturele schat van Azië en zijn diepgewortelde Aziatische waarden van integriteit, nederigheid, eer, respect, discipline en moed. ONE Championship, the Home of Martial Arts, heeft een recordgroei doorgemaakt – op een schaal – die nog nooit eerder in de geschiedenis van de wereldwijde sportmedia-industrie is gezien. Voor perspectief en context hieronder is de Formule 1 gestart in 1950 en ONE Championship gelanceerd in 2011. Tegenwoordig zijn ze van vergelijkbare grootte als de eigenschappen van sportmedia in termen van schaal, bereik, frequentie en betrokkenheid.

Bekijk ook

'Badr moet nu eens blijven staan!' Bonjasky over partij tegen Overeem

‘Badr moet nu eens blijven staan!’ Bonjasky over partij tegen Overeem

Ik snap dat hij wil entertainen

'Reteslecht'! Anthony Joshua is geen boksmachine koning

‘Reteslecht’! Anthony Joshua sloopt boksmachine (video)

Boksicoon Joshua sloeg een DAZN-boksmachine kapot

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! 'Vechten in Oekraïne, niet zeuren'

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! ‘Vechten in Oekraïne, niet zeuren’

De Bellator zwaargewicht vechter heeft een warme relatie met de Russische President Poetin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page