ONE Championship Yoshitaka Naito verdedigt zijn titel tegen Alex Silva Nieuws
Nieuws

ONE Championship Yoshitaka Naito verdedigt zijn titel tegen Alex Silva

ONE Championship Yoshitaka Naito verdedigt zijn titel tegen Alex Silva

Yoshitaka Naito, ONE Strawweight World Champion, verklaarde

"Het winnen van het ONE Strawweight World Championship en wereldkampioen worden is altijd al een droom van mij geweest. Om onder mijn leeftijdgenoten erkend te worden als de beste in wat ik doe, is het belangrijk voor mij. Met deze riem ben ik een meester in mijn vak. Het was niet gemakkelijk. Het kost veel hard werk en toewijding, maar ik ben bereid om te doen wat nodig is. Alex Silva is een waardige uitdager en een geweldige vechter. Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden tegen hem te testen".

Alex Silva, ONE World Title Challenger, verklaarde

"Het verslaan van Hayato Suzuki is een van mijn grootste prestaties binnen de ONE Championship-kooi geweest. Ik was heel goed voorbereid op hem, ik verwachtte een hardere wedstrijd en ik verwachtte niet dat hij zou proberen me naar beneden te halen en met mij op de grond te vechten, omdat ik wist dat ik hem zou onderwerpen. Dus ik zag de armbar, ik ging ervoor en nu zijn we hier. Ik doe mee aan het ONE Strawweight World Championship en heb een kans om bekend te staan ​​als de beste in de wereld. Ik ben opgewonden over de kans en in de naam van Jezus Christus zal ik deze riem terugbrengen naar mijn team, evolution! Eer en glorie aan God! "

Regeren en verdedigen

ONE Strawweight World Champion Yoshitaka "Nobita" Naito uit Chiba, Japan, is een ongeslagen in zijn professionele carrière met een perfecte 12-0 record. Hij bezit zes overwinningen door submission en één door knock-out. De 33-jarige, die naam maakte in de wereldberoemde Korakuen Hall in Japan, streed voor Shooto als haar vlieggewichtkampioen, veroverde het ONE Strawweight World Championship door Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke in zijn promotiedebuut in 2016 te verslaan. Naito maakt de tweede verdediging van zijn riem tegen Alex Silva in Bangkok in december.

Tweederangs vechter

Alex "Little Rock" Silva uit Sao Paulo, Brazilië, is een tweederangs Braziliaanse jiu-jitsu zwarte band en wereldkampioen met een professioneel record van 6-1. Silva heeft een winnende reeks van vijf wedstrijden en klimt snel op de vlieggewicht ranglijst van ONE Championship omhoog. Hij is een technische specialist op het gebied van entertainen. Met gestaag toenemend vertrouwen zijn Silva's laatste vijf overwinningen allemaal op een spectaculaire manier geëindigd. In zijn meest recente wedstrijd maakte Silva snel werk van de hoog aangeschreven en voorheen ongeslagen Hayato Suzuki, waardoor hij een kans kreeg bij het ONE Strawweight World Championship.

ONE Championship Yoshitaka Naito verdedigt zijn titel tegen Alex Silva
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws