ONE Championship vs UFC: Vechtbaas ziet het wel zitten Nieuws
Nieuws

ONE Championship vs UFC: Vechtbaas ziet het wel zitten

ONE Championship vs UFC: Vechtbaas ziet het wel zitten

Chatri Sityodtong, de CEO van ONE Championship gaat geen uitdaging uit de weg. In een recent bericht op zijn sociale media schreef de vechtbaas dan ook open te staan om de beste vechters uit zijn organisatie tegeonver die van de UFC te zetten.

,,Hier is het antwoord op een van de meest gestelde vragen van fans in Azië. ONE vs UFC, kampioen vs kampioen, oost vs west, wie wil het zien?", twitterde Sityodtong. Het is begrijpelijk dat dit MMA-fans tot de verbeelding spreekt.

De eeuwenoude vraag van alle MMA-fans wie is de beste organisatie ONE of de UFC? Iedereen heeft zijn eigen opvattingen en gedachte. Wie zou ONE Championship tegen de UFC? Hierover is lang gedebatteerd door fans. Als Sityodtong zijn zin krijgt, zouden we er heel snel achter kunnen komen.

Topper tegen Topper

Gisteren maakte ONE zijn stappen naar Nederland en de rest van Europa bekend, voor het kickboksen dan, MMA nog niet. Dat is in Azië en Amerika grote dan op het Europese vasteland. Toch vechten er veel Europeanen in MMA bij ONE, een daarvan is dubbelkampioen Reinier de Ridder uit ons land. Maar hoe zou een ONE vs UFC event eruit kunnen zien.

Headliner: Reinier De Ridder tegen Israel Adesanya
Co Headliner: Angela Lee tegen Valentina Shevchenko
Christian Lee tegen Charles Oliveira
Adriano Moraes tegen Deiveson Figueiredo
Aung La NSang tegen Jan Blachowicz

De kansen van bovenstaande vechtkaart inschatten is niet makkelijk alhoewel het een 80/20 spilt zou kunnen zijn in het voordeel van de UFC. Tegen Adesanya zou de Ridder het staand vechtend moeilijk kunnen krijgen, de Nederlander staat bekend om zijn kracht op de grond, wat door velen als saai gezien wordt. Toch houdt hij twee ONE titels in bezit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws