⚠️ ONE Championship naar Nederland: ’32 kickboksers in actie’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ⚠️ ONE Championship naar Nederland: ’32 kickboksers in actie’

⚠️ ONE Championship naar Nederland: ’32 kickboksers in actie’

ONE Championship komt naar Nederland: '32 kickboksers in actie'

ONE Championship kondigt vandaag ‘Road to ONE: Europe’ aan. Onderdeel van deze evenementen is Nederland volgens de aankondiging. De langverwachte stap naar ons land is eindelijk daar.

Azië’s grootste wereldwijde sportmedia-eigendom, heeft vandaag officieel ‘Road to ONE: Europe’ aangekondigd, waarin 32 van Europa’s beste zwaargewicht kickboksers strijden om een ​​contract met ONE Championship.

“Road to ONE: Europe” zal toekomstige evenementen organiseren in Servië, Spanje, Nederland, Turkije en Duitsland, met extra locaties die op een later tijdstip worden aangekondigd. Elk van de eerste acht evenementen heeft een vierman-toernooi om te bepalen wie doorgaat naar de kwartfinale.

Eindelijk naar ons land

Carlo Di Blasi, President van ONE Championship Italy, verklaarde: “We zijn verheugd ‘Road to ONE: Europe’ aan te kondigen, en we zijn verheugd om binnenkort een zwaargewicht kickboks kampioen te kronen die het zal halen tot ONE Championship”, zegt Di Blasi.

,,Road to ONE: Europe’ is een ongelooflijke kans om het Europese vechterfgoed onder de aandacht te brengen en de wereldwijde voetafdruk van ONE Championship verder uit te breiden. Het toernooi ging afgelopen april van start in Praag en kickbokslegende Tomáš Hron haalde de volgende ronde. We kunnen niet wachten om tijdens de komende evenementen nog meer geweldig talent te laten zien. “

Gratis kijken

Het eerste nationale evenement werd op 24 april gehouden in Praag, Tsjechië, met kickbokslegende Tomáš Hron als winnaar. Na de eerste acht evenementen gaan atleten door naar de kwartfinales, halve finales en laatste ronde, waarbij de uiteindelijke toernooiwinnaar een contract krijgt bij ONE Championship.

Alle gevechten worden live uitgezonden in Europa op lokale netwerken en gestreamd op de ONE Super App.

Bekijk ook

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor,

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page