⚠️ ONE Championship naar Nederland: '32 kickboksers in actie' Nieuws
Nieuws

⚠️ ONE Championship naar Nederland: '32 kickboksers in actie'

⚠️ ONE Championship naar Nederland: '32 kickboksers in actie'

ONE Championship kondigt vandaag ‘Road to ONE: Europe’ aan. Onderdeel van deze evenementen is Nederland volgens de aankondiging. De langverwachte stap naar ons land is eindelijk daar.

Azië's grootste wereldwijde sportmedia-eigendom, heeft vandaag officieel 'Road to ONE: Europe' aangekondigd, waarin 32 van Europa's beste zwaargewicht kickboksers strijden om een ​​contract met ONE Championship.

"Road to ONE: Europe" zal toekomstige evenementen organiseren in Servië, Spanje, Nederland, Turkije en Duitsland, met extra locaties die op een later tijdstip worden aangekondigd. Elk van de eerste acht evenementen heeft een vierman-toernooi om te bepalen wie doorgaat naar de kwartfinale.

Eindelijk naar ons land

Carlo Di Blasi, President van ONE Championship Italy, verklaarde: “We zijn verheugd 'Road to ONE: Europe' aan te kondigen, en we zijn verheugd om binnenkort een zwaargewicht kickboks kampioen te kronen die het zal halen tot ONE Championship", zegt Di Blasi.

,,Road to ONE: Europe' is een ongelooflijke kans om het Europese vechterfgoed onder de aandacht te brengen en de wereldwijde voetafdruk van ONE Championship verder uit te breiden. Het toernooi ging afgelopen april van start in Praag en kickbokslegende Tomáš Hron haalde de volgende ronde. We kunnen niet wachten om tijdens de komende evenementen nog meer geweldig talent te laten zien. "

Gratis kijken

Het eerste nationale evenement werd op 24 april gehouden in Praag, Tsjechië, met kickbokslegende Tomáš Hron als winnaar. Na de eerste acht evenementen gaan atleten door naar de kwartfinales, halve finales en laatste ronde, waarbij de uiteindelijke toernooiwinnaar een contract krijgt bij ONE Championship.

Alle gevechten worden live uitgezonden in Europa op lokale netwerken en gestreamd op de ONE Super App.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws