Home / Nieuws / ONE Championship vechter opgepakt voor ontvoering met geweld

ONE Championship vechter opgepakt voor ontvoering met geweld

Net nu ONE Championship’s grote baas Chatri Sityodtong afgelopen week trots vertelde dat geen van zijn vechters bij comprimerende zaken betrokken zijn, komt er vandaag vervelend nieuws naar buiten.

Amiteh Chaubey, professioneel MMA-vechter bij ONE, werd vorige week gearresteerd door de politie in Noord-India. Zijn meest recente MMA-gevecht was tegen Agilan Thani tijdens ONE Championship’s Visions of Victory-evenement in maart 2018.

Volgens de politie wordt de 28-jarige Chaubey ervan beschuldigd op 27 maart, een 27-jarige arts in de stad Gurugram te hebben ontvoerd. De politie werd voor het eerst geattendeerd op de ontvoering door de vader van de dokter.

Losgeld betaald

Hij vertelde de politie dat hij een WhatsApp-bericht had ontvangen vanaf de telefoon van zijn zoon met de eis van $ 80.000 losgeld.

De vader betaalde het losgeld en de zoon werd ongedeerd vrijgelaten. De politie arresteerde vervolgens de mannen en Chaubey die werd opgepakt in zijn huis.

Bekijk ook

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

De 29-jarige MMA-vechter was in Chisinau, waar hij een wedstrijd had tegen Lilian Grosu.

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko, werd gered door de Spaanse kustwacht nadat het luxe jacht waar hij aan boord was in brand vloog.

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife