ONE Championship start met Boks competitie tijdens haar toernooien Nieuws
Nieuws

ONE Championship start met Boks competitie tijdens haar toernooien

ONE Championship start met Boks competitie tijdens haar toernooien

Screenshot
Screenshot

ONE's eerste aangekondigde uitstap naar het boksen

ONE Championship heeft aangekondigd dat zijn volgende event in Bangkok, Thailand zal zijn op 6 oktober 2018, ONE: Kingdom of Heroes. Een MMA-gevecht zal dit keer niet het hoofdevenement zijn. In plaats daarvan verdedigt tweevoudig WBC-supervlieggewichtkampioen Srisaket Sor Rungvisai zijn titel in ONE's eerste aangekondigde uitstap naar het boksen. De co-promotie voor boksen zal baanbrekend werk verrichten in Thailand en de wereld, en is Zuffa Boxing (van Dana White, CEO van UFC) hiermee een stap voor.

Chatri Sityodtong, CEO van ONE Championship, zei:

"Het is mij een eer en genoegen dat enkele van de grootste vechters op de planeet strijden in ONE Championship ... Komende oktober zal Thailand het grootste evenement in de geschiedenis van vechtsporten houden als getalenteerde atleten uit het boksen, mixed martial arts en Muay Thai, zich onder één dak zullen verenigen om de grootste culturele schat van Azië te vieren. ONE Championship zal een onuitwisbare erfenis creëren op 6 oktober. "

Thainchai Pisitwuttinan, van Nakornloung Promotion en Srisaket Sor Rungvisai, zei:

"Ons werk in het boksen is altijd gedreven door onze passie en liefde ... Ik ben blij dat onze organisatie en ONE Championship samen zijn gegaan in het hebben van een gemeenschappelijke missie en visie voor vechtsporters over de hele wereld. Ik kan gewoon niet uitleggen hoe enorm dit ​​evenement zal zijn. De vechtsport geschiedenis zal op 6 oktober worden herschreven. "

Meerdere kampioenen op ONE: Kingdom of Heroes

Drie Muay Tha vechters zullen ook vechten Kingdom of Heroes, inclusief meerdere keren Lumpini-kampioen Nong-O Gaiyanghadao. Hij debuteerde met ONE in april van dit jaar en versloeg Fabio Pinca bij besluit. Yodsanklai IWE Fairtex, WBC Super weltergewicht Muay Thai World Champion en Lumpinee Stadium World Champion komt ook op de kaart. Nog een wereldkampioen Lumpinee Stadium in twee divisies, Petchmorrakot Wor. Sangprapai, die ook een WMC Muay Thai-titel heeft, werd als de derde vechter aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws