ONE Championship president op de bres voor gepest jongetje Nieuws
Nieuws

ONE Championship president op de bres voor gepest jongetje

ONE Championship president op de bres voor gepest jongetje

"De video over jouw verdriet bracht letterlijk tranen in mijn ogen, " zegt Chatri Sityodtong de grote baas van ONE Championship over de gepeste jongen Quaden Bayles.

Quaden die lijdt aan dwerggroei wordt op school verschrikkelijk gepest. ONE Championship CEO Chatri Sityodtong heeft op de video die viraal ging gereageerd en aangeboden Quaden en zijn gezin naar Singapore te laten vliegen om hem te helpen vechtsporten te leren.

De moeder van het gepeste jongetje is na een telefoongesprek met Sityodtong akkoord gegaan. De wereld is in shock door het hartverscheurende verhaal van Quaden, de 9-jarige heeft dwerggroei waar hij mee gepest wordt ook door volwassenen. In de video vroeg zijn moeder de aandacht voor de problemen die ouders en jonge kinderen tegenkomen wanneer het pesten te veel wordt.

Ik wil dood

In de video is een betraande Quaden te horen die zijn moeder zegt: 'Geef me een mes. Ik wil mezelf doden 'en' Ik wou dat ik mezelf in het hart kon steken. Ik wil dat iemand me vermoordt. ' Het initiatief van Sityodtong wordt ondersteund door velen.

Zo namen enkele bekende vechters het op voor Quaden en betoogde hun steun aan het mannetje. De video is de wereld rond gegaan en een GoFundMe-pagina om Quaden en zijn moeder naar Disneyland te sturen heeft al $ 199.500 aan donaties ontvangen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws