ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

Benoeming ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO erkenning voor de vechtsport!

De grootste sportmedia organisatie in de Aziatische geschiedenis, ONE Championship ™ (ONE), heeft aangekondigd dat Chatri Sityodtong, Chairman en CEO van ONE Championship, de 2017 InfluentialBrands® Top CEO of the Year-prijs heeft ontvangen tijdens de 2017 CEO Asia Conference georganiseerd in samenwerking met Deloitte.

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

Vaardigheid bewezen op veel gebieden

In aanwezigheid van gewaardeerde gasten van over de hele wereld in verschillende industrieën, heeft Chatri Sityodtong in het Capitol Theater op dinsdag 7 november de prijs in ontvangst genomen, die wordt gegeven aan CEO’s die zich voorbeeldig hebben bewezen op verschillende gebieden, namelijk: exposeren van sterk zakelijk leiderschap, vertrouwen opbouwen bij stakeholders en Branding volledig omarmen als onderdeel van de bedrijfsstrategie.

Meerdere CEO’s voorgegaan

In 2016 ontvingen CEO’s zoals Mr. George Quek; Voorzitter van BreadTalk Group, Mr. Anthony Tan; Mede-oprichter en CEO van GrabTaxi Holdings, Dr. Michael Tan; Mede-oprichter en Group CEO van Fullerton Healthcare Corporation, de heer Richard Eu; CEO van Eu Yan Sang International, de heer David Chiem; Oprichter, CEO en voorzitter van Mindchamps Holdings en de heer Alain Ong; CEO van Pokka International.

ONE Championship-massale groei heeft te maken met de snelle opkomst in Azië

ONE is in 2011 opgericht en heeft het onvermoeibare streven om de unieke oorsprong van oosterse vechtsporten, over de hele wereld naar fans te brengen. Het heeft ongelooflijk veel succes opgeleverd door belangrijke samenwerkingsverbanden aan te gaan, waaronder deals met Disney, Marvel, LG, Kawasaki, Panasonic, Haier, NagaWorld, Universal Music Group en Tune Talk, om er maar een paar te noemen. Het vermogen van het bedrijf om deals te sluiten die voor alle partijen wederzijds voordelig zijn, is essentieel geweest voor de groei.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page