ONE Championship snelst groeiende vechtsport-organisatie ter wereld Nieuws
Nieuws

ONE Championship snelst groeiende vechtsport-organisatie ter wereld

ONE Championship snelst groeiende vechtsport-organisatie ter wereld

One Championship is volgens onderzoek gedaan door Nielsen de snelst groeiende vechtsport organisatie ter wereld. De Aziatische grootmacht weet zich gesteund door flinke investeringen en bleef overeind tijdens de coronapandemie.

Volgens een nieuw rapport dat deze week door Nielsen is gepubliceerd, is ONE Championship de snelst groeiende vechtsport-organisatie ter wereld. De in Singapore gevestigde organisatie ligt op schema om de NFL, UFC, EPL, NBA, La Liga, (Glory Kickboxing, die niet genoemd wordt in het onderzoek) en UCL in te halen als het zijn huidige traject voortzet.

Sterke groei

ONE staat met 29,4 miljoen volgers nog steeds iets achter op het Amerikaanse UFC met 65,936, maar ONE groet als kool en sneller dan elk andere grote (vecht) sport organisatie ter wereld. De organisatie van Chatri Sityodtong staat op de vierde plaats met 6.132 miljoen met bekeken video's.

Verwacht wordt dat de goei voort blijft zetten. Naast het concentreren op echte gevecht heeft ONE in de virtuele wereld ook haar voetafdruk gezet. Sityodtong is naast een echte vecht fan die verder in zal gaan zetten op nieuwe media, daar waar haar concurrenten zich vasthouden aan de reeds gevestigde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws