? | ONE FC KAMPIOEN REGIAN EERSEL: 'Ik had coronavirus symptomen' Nieuws
Nieuws

? | ONE FC KAMPIOEN REGIAN EERSEL: 'Ik had coronavirus symptomen'

? | ONE FC KAMPIOEN REGIAN EERSEL: 'Ik had coronavirus symptomen'

Tijdens de inmiddels wekelijkse EPIC/MMA Podcast vertelde ONE Champion wereldkampioen dat hij alle symptomen van het coronavirus heeft gehad.

Tegen MMA-journalist Giovanni Tjin vertelde Eersel dat hij na zijn reis naar Suriname waarvan hij in februari terugkeerde alle symptomen van het coronavirus meet zich mee droeg.

"Ik heb er zo'n beetje twee weken last van gehad, ik ben dan wel niet positief getest maar het had er alle schijn van dat het corona was, "zegt de wereldkampioen.

Nieky Holzken

Eersel die inmiddels opgeknapt is gaf aan dat hij een gevecht tegen GLORY Kickboxing kampioen Cedric Doumbé wel ziet zitten. Dat zou in ieder geval een gevecht zijn dat veel kickboks fans zouden willen zien.

Benieuwd wat de wereldkampioen nog meer te vertellen heeft, onder andere over zijn twee winstpartijen tegen kickbokslegende Nieky Holzken, bekijk dan de EPIC/MMA Podcast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws