ONE Championship bevestigt gevecht Belfort vs Ngalani
Home / Nieuws / ONE Championship bevestigt gevecht Belfort vs Ngalani

ONE Championship bevestigt gevecht Belfort vs Ngalani

Alain Ngalani (R) in gevecht met de Marokkaans-Nederlandse Tarik Khbabez (L)

In april kwam het nieuws naar buiten dat Vitor Belfort tegen Alain Ngalani zou vechten. Donderdag werd de wedstrijd definitief bevestigd door ONE Championship.

ASIAN MMA bracht in april het nieuws naar buiten nu wordt dit dus bevestigt door ONE zelf. Echter nog geen woord over waar of wanneer het gevecht zal plaatsvinden. Ook is de vraag wat de regelset voor deze wedstrijd zal zijn, met Ngalani die heeft deelgenomen aan zowel kickboksen als MMA.

Veel respect

Ngalani heeft tien keer MMA gevochten voor ONE Championship. Zijn record is 4-5-0-1 terwijl hij 0-1-0-1 in kickboks wedstrijden als record bij One heeft. “Ik heb veel respect voor Vitor. Hij heeft tijdens zijn carrière geweldige dingen gedaan het zal een geweldig gevecht zijn, ”zegt Ngalani.

Drie spectaculaire knock-outs boekte Ngalani in de eerste rondes op bij wedstrijden. Ngalani zegt dat Belfort precies het soort uitdaging is dat hij nodig heeft in deze fase van zijn carrière.

“Ik weet dat als ik gefocust ben, ik geweldige dingen kan doen en dat ik nu gefocust ben. Dit Vitor-gevecht heeft me wakker gemaakt. Ik ben er erg enthousiast over. “

Bekijk ook

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Glory vechter verliest tussendoortje! ’23 oktober weer de ring in’

Colosseum Tournament 27 in Roemenië bevatte twee headliners.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page