ONE Championship bevestigt gevecht Belfort vs Ngalani Nieuws
Nieuws

ONE Championship bevestigt gevecht Belfort vs Ngalani

ONE Championship bevestigt gevecht Belfort vs Ngalani
ONE Championship bevestigt gevecht Belfort vs Ngalani

In april kwam het nieuws naar buiten dat Vitor Belfort tegen Alain Ngalani zou vechten. Donderdag werd de wedstrijd definitief bevestigd door ONE Championship.

ASIAN MMA bracht in april het nieuws naar buiten nu wordt dit dus bevestigt door ONE zelf. Echter nog geen woord over waar of wanneer het gevecht zal plaatsvinden. Ook is de vraag wat de regelset voor deze wedstrijd zal zijn, met Ngalani die heeft deelgenomen aan zowel kickboksen als MMA.

Veel respect

Ngalani heeft tien keer MMA gevochten voor ONE Championship. Zijn record is 4-5-0-1 terwijl hij 0-1-0-1 in kickboks wedstrijden als record bij One heeft. "Ik heb veel respect voor Vitor. Hij heeft tijdens zijn carrière geweldige dingen gedaan het zal een geweldig gevecht zijn, ”zegt Ngalani.

Drie spectaculaire knock-outs boekte Ngalani in de eerste rondes op bij wedstrijden. Ngalani zegt dat Belfort precies het soort uitdaging is dat hij nodig heeft in deze fase van zijn carrière.

"Ik weet dat als ik gefocust ben, ik geweldige dingen kan doen en dat ik nu gefocust ben. Dit Vitor-gevecht heeft me wakker gemaakt. Ik ben er erg enthousiast over. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws