UFC legende Vitor Belfort tekent bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

UFC legende Vitor Belfort tekent bij ONE Championship

UFC legende Vitor Belfort tekent bij ONE Championship
UFC legende Vitor Belfort tekent bij ONE Championship

Eerder deze week maakten wij al bekend dat Vitor Belfort in onderhandeling was met het in Singapore gevestigde ONE Championship. Afgelopen nacht maakte de organisatie bekent dat Belfort getekend heeft en toegevoegd is aan het rooster.

In de afgelopen maanden heeft ONE een aantal grootschalige aankopen gedaan voor hun selectie. Met name voormalig UFC-kampioen Demetrious 'Mighty Mouse' Johnson, Eddie Alvarez. Daarnaast voegde ONE ook lichtgewicht Sage Northcutt toe en daar is het niet gebleven.

Speculatie was al geruime tijd aan de gang dat Vitor Belfort terug zou keren om voor te vechten, dat ging in een stroom versnelling nadat hij onlangs met ONE CEO Chatri Sityodtong was gezien. De laatste melde het nieuws officieel.

Koning knock-out Belfort

"Ik ben verheugd om aan te kondigen dat UFC Legende Vitor Belfort nu een atleet is van het ONE-kampioenschap! Een voormalige UFC zwaargewicht en licht zwaargewicht wereldkampioen, Vitor houdt het record voor de meeste KO's in UFC geschiedenis, evenals de 2e meeste afwerkingen. #WeAreONE "zei Sityodtong in een tweet.

Voor Belfort kwam zijn laatste gevecht in mei 2018 toen hij een verwoestend tweede-ronde knock-out verlies tegen Lyoto Machida op UFC 224 moest ondergaan. Na het gevecht, kondigde Belfort zijn pensioen aan.

Debuut

Het zal buitengewoon interessant zijn om te zien hoe de 41-jarige Belfort in de mix past met de vele gevaarlijke vechters die ONE te bieden heeft. Voor de fans wordt het nog even wachten want verwacht wordt dat Belfort later dit jaar zijn debuut zal maken bij ONE.

Foto artikel: ONE Championship

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws