Ondanks de hitte een lekker boks weekend in het vooruitzicht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ondanks de hitte een lekker boks weekend in het vooruitzicht

Ondanks de hitte een lekker boks weekend in het vooruitzicht

Boksen neemt over het algemeen een stapje terug tegenover andere sporten tijdens de gloeiend hete zomermaanden, maar aankomend zaterdagavond, in Londen en in Los Angeles, worden fans beloond met geweldige actie. In LA, zullen ongeslagen lichtgewicht rivalen Mikey Garcia en Robert Easter Junior hun titels op het spel zetten in wat een verrassende kandidaat voor Fight of The Year zou kunnen blijken te zijn.

Ondanks de hitte een lekker boks weekend in het vooruitzicht

Geen risico

Bij de zwaargewichten, in The O2 in London zullen Dillian Whyte en Joseph Parker het uitvechten in een grote eliminatie clash. Beide mannen hunkeren naar een kans op een wereldtitel (een tweede in het geval van de Nieuw-Zeelander) en hun gevecht zou een intense moeten zijn en hopelijk een opwindende. Maar met zoveel op het spel, is er een kans dat beide mannen voorzichtig zijn en terughoudend om teveel risico’s te nemen? Deze wedstrijd heeft iets weg van een gevecht op afstand.

Veteranenhelden Dereck Chisora ​​en Carlos Takam hebben misschien betere tijden gezien, maar trots en hun loopbaan staan ​​op het spel als ze op elkaar los zullen gaan. Waarschijnlijk niet in staat om elkaars stoot kracht te ontwijken, deze strijd kan een ware knokpartij worden, en een behoorlijk straf exercitie voor beide mannen. Wie heeft het meeste vechters hart en uithoudingsvermogen? Zo simpel is het.

Extra bonus

Als een toegevoegde bonus voor de fans die houden van een knokpartij (en wie niet!) zullen Conor Benn en Cedrick Peynaud elkaar weer ontmoeten in de ring, gaven de twee welterweights ons vorig jaar een multi-knockdown thriller partij. Die Benn overigens heeft gewonnen, kan hij opnieuw winnen, of heeft Peynaud het geluk dat hij dicht bij de overwinning zal zijn als hij in december was? Tel alles op, aan beide kanten van de Atlantische Oceaan, en we moeten op zaterdag minstens twee of drie uitstekende veldslagen te zien krijgen.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page