? Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler Nieuws
Nieuws

? Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler

? Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler

Charles Oliveira uit Brazilië sloeg Michael Chandler knock-out in hun kampioenschap gevecht in het Toyota Center in Houston, Texas. Oliveira is hiermee de nieuwe UFC lichtgewicht kampioen.

De Braziliaan eindigde Michael Chandler via TKO op 0:19 van de tweede ronde in het UFC 262 Main Event afgelopen nacht om de vacante titel lichtgewicht titel te winnen.

,,Ik zei toch dat ik hem knock-out ging krijgen, en ik kwam hem knock-out slaan", zei Oliveira in zijn interview na het gevecht. ,,Ik bewijs iedereen dat ik de leeuw der leeuwen ben." Met de overwinning heeft Oliveira nu de meeste finishes in de UFC-geschiedenis (17).

Conor McGregor

Chandler, die voorafgaand aan de wedstrijd op nummer 4 stond, maakte zijn langverwachte UFC-debuut in januari en verbaasde Dan Hooker met een knock-out in de eerste ronde. Ongetwijfeld zal Conor McGregor met veel interesse de wedstrijd hebben bekeken.

De Ier reageerde dan ook dat Oliveira de 11e lichtgewicht kampioen is maar dat hij de twaalfde zal worden en de titel die ooit aan hem behoorde terug zal willen winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws