Oekraïense sloper Amosov domineert Lima in titelstrijd (video's) Nieuws
Nieuws

Oekraïense sloper Amosov domineert Lima in titelstrijd (video's)

Oekraïense sloper Amosov domineert Lima in titelstrijd (video's)

Yaroslav Amosov domineerde Douglas Lima afgelopen nacht tijdens Bellator 260 in de Mohegan Sun Arena, Uncasville (Connecticut). Met de winst op Lima kroont Amosov zich tot weltergewicht kampioen van de organisatie.

Bellator MMA heeft een nieuwe kampioen weltergewicht, Amosov. Dankzij een dominant optreden van de Oekraïner, die de nu voormalige kampioen, Lima, vijf ronden domineerde in de headliner van Bellator 260.

Dominantie

Gedurende vijf ronden gebruikte Amosov zijn worstelen om verschillende takedowns veilig te stellen, waardoor de krachtigste tools van Lima tijdens het gevecht werden geneutraliseerd. Toen hij op de grond was, had Lima eenvoudigweg geen antwoord op Amosov, omdat hij geen manier kon vinden om weer overeind te komen.

Voor Amosov betekent de winst op Lima vrijwel zeker een toekomstige titelverdediging tegen Michael Page. Voor Lima betekent de nederlaag tegen Amosov zijn tweede op rij wat hem nu zijn titel kost. Lima heeft een record van 41 gevechten met 32 winsten tegenover 9 verliezen zijn wedstrijd tegen de Oekraïner mee geteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws