Oekraïense Bellator MMA-kampioen redt zijn titelriem uit verwoest huis (video) Nieuws
Nieuws

Oekraïense Bellator MMA-kampioen redt zijn titelriem uit verwoest huis (video)

Oekraïense Bellator MMA-kampioen redt zijn titelriem uit verwoest huis (video)

Yaroslav Amosov redde zijn Bellator MMA titelriem uit zijn verwoeste ouderlijk huis. De vechter nam de beslissing om in Oekraïne te blijven om zijn thuisland te verdedigen. Wat betekende dat hij zich moest terugtrekken uit een aanstaande Bellator titelstrijd.

Dat betekent echter niet dat hij zijn titelriem is vergeten. Sterker nog deze toverde de kooivechter tevoorschijn uit een door de Russen verwoest huis van de ouders van de vechter. Gisteren deelde Bellator-president Scott Coker een video op sociale media waarin Amosov zijn weltergewicht titel ophaalt.

Veilig

Amosov heeft een glimlach op zijn gezicht als hij uit een gat in de grond klimt en de riem uit een plastic zak haalt. ,,Een riem met veel geschiedenis! Nu zal ik het niet weggeven, moeder heeft hem veilig verstopt en hij overleefde het bombardement”, schrijft Amasov.

Amosov (26-0) stond gepland voor zijn eerste titelverdediging tegen Michael “Venom” Page op Bellator London op 13 mei. Nu zijn land wordt aangevallen door Rusland, werd echter aangekondigd dat Amosov thuis zou blijven om te vechten in de oorlog en niet deelnemen aan het evenement in Londen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws