Oekraïense sloper Amosov domineert Lima in titelstrijd (video's) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Oekraïense sloper Amosov domineert Lima in titelstrijd (video’s)

Oekraïense sloper Amosov domineert Lima in titelstrijd (video’s)

Yaroslav Amosov domineerde Douglas Lima afgelopen nacht tijdens Bellator 260 in de Mohegan Sun Arena, Uncasville (Connecticut). Met de winst op Lima kroont Amosov zich tot weltergewicht kampioen van de organisatie.

Bellator MMA heeft een nieuwe kampioen weltergewicht, Amosov. Dankzij een dominant optreden van de Oekraïner, die de nu voormalige kampioen, Lima, vijf ronden domineerde in de headliner van Bellator 260.

Dominantie

Gedurende vijf ronden gebruikte Amosov zijn worstelen om verschillende takedowns veilig te stellen, waardoor de krachtigste tools van Lima tijdens het gevecht werden geneutraliseerd. Toen hij op de grond was, had Lima eenvoudigweg geen antwoord op Amosov, omdat hij geen manier kon vinden om weer overeind te komen.

Voor Amosov betekent de winst op Lima vrijwel zeker een toekomstige titelverdediging tegen Michael Page. Voor Lima betekent de nederlaag tegen Amosov zijn tweede op rij wat hem nu zijn titel kost. Lima heeft een record van 41 gevechten met 32 winsten tegenover 9 verliezen zijn wedstrijd tegen de Oekraïner mee geteld.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page