Nieuwe toetreders in de Vechtsport Hall Of Fame - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nieuwe toetreders in de Vechtsport Hall Of Fame

Nieuwe toetreders in de Vechtsport Hall Of Fame

Top vechtsporters toegetreden tot de Hall Of Fame.

Meld jezelf of iemand anders aan voor de Vechtsport Info Hall of Game!Sinds de oprichting van de Vechtsport Hall Of Fame en onze oproep om vechtsporters en personen die veel betekenen of hebben betekent voor de vechtsport aan te brengen, loopt onze mailbox al aardig vol. Er wordt dan ook een selectie gemaakt van deze aanmeldingen die zorgvuldig worden getoetst. Het kan dus even duren voordat men de aangedragen kandidaat ziet verschijnen in de Hall Of Fame. Echter bekijken wij ieder binnenkomend profiel aandachtig, en contacteren wij de kandidaten indien nodig om hen op de hoogte te stellen van de nominering.

Geen kosten verbonden aan de Vechtsport Hall Of Fame

Er zijn diverse vechtsport Hall Of Fame’s echter is het merendeel betaald. Dat wil zeggen men moet kosten betalen om opgenomen te worden in deze hall of fame’s. Men ontvangt dan ook een oorkonde of men betaald mee aan de reiskosten die door de vertegenwoordigers van deze hall of fame’s worden gemaakt. De vechtsport Hall Of Fame is geheel kosteloos, geen kleine lettertjes alleen een eervolle vermelding aan wie dit toekomt.

Nieuwe toetreders in de Vechtsport Hall Of Fame

Afgelopen week zijn Bas Rutten (MMA Vechter en eerste Nederlandse UFC winnaar) en Jan Oosterbaan voormalig Kickboks kampioen toegetreden tot onze Hall Of Fame. Twee top vechtsporters die hun plek in de Hall Of Fame meer dan verdienen. Eerder traden Shihan Hub Alken (karate pionier) en Arnaud van der Veere al toe.

Meld je Hall Of Famer aan

Aangezien wij de Hall Of Fame graag zien groeien met beïnvloeders van de vechtsporten, jong, oud, huidig en ex sporters of andere personen  die de vechtsport op een positieve manier uitdragen, vragen wij een ieder ons te blijven voorzien van informatie. Twijfel je of jouw kandidaat kans maakt om opgenomen te worden in de Hall Of Fame? Mail ons dan gerust op info@vechtsportinfo.nl. Wij vertellen je graag meer over het nominatie proces.

 

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page