Nieuwe MMA Pro League zoekt vechters Nieuws
Nieuws

Nieuwe MMA Pro League zoekt vechters

Nieuwe MMA Pro League zoekt vechters

Nieuwe MMA Pro League zoekt vechters

Verbinding opbouwen tussen fans en vechters

"We lanceren de competitie in twee fasen," vertelde Taffet aan ESPN's Brett Okamoto. "Fase één is de periode tussen nu en eind 2018, waarin we de teams zullen vormen en ze één voor één uitrollen, zodat we tijd met elke stad kunnen doorkruizen en een verbinding kunnen opbouwen tussen fans en vechters. "In 2019 hebben we een volledig regulier seizoen en play-offs, vier teams uit het oosten en het westen en de oosterse divisie-kampioen wordt in de finale geconfronteerd met de Western Division-kampioen."

Meerdere teams in diverse steden

Teams zullen bestaan ​​uit 12 vechters (10 mannen en twee vrouwen) in zes gewichtsklassen. Taffet hoopt teams op te zetten in onder meer New York, Florida, Texas en Californië. Het eerste evenement gaat over teams uit Pennsylvania en New Jersey, gecoacht door voormalig UFC-vechter Dan Miller en de Braziliaanse jiu-jitsu telg uit de familie Gracie, Daniel Gracie.

Uit en thuis vechten net als bij andere sporten

Try-outs voor vechters zijn gepland voor het eerste seizoen en worden gevolgd door een volledig opstartproces. Evenementen worden gehost op de locatie van elk team, waarbij de teams worden ingedeeld als thuis en uit vechtend. Taffet verliet HBO in 2015 na 25 jaar opbouwen van de boks divisie van het netwerk en zal worden vergezeld door CEO Hani Darwish, een oude MMA-promotor en eigenaar van een Braziliaanse jiu-jitsu academy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws