'Niet de cel in voor moord'! Vechter weigert te knokken Nieuws
Nieuws

'Niet de cel in voor moord'! Vechter weigert te knokken

'Niet de cel in voor moord'! Vechter weigert te knokken

De enorm uitgesproken Danis haalde eerder deze week de krantenkoppen. Danis beweerde dat er een lucratief aanbod was gedaan aan voormalig UFC middengewicht titelhouder, Michael Bisping voor een bokswedstrijd.

,,Er is een enorm aanbod gedaan aan Bisping om mij een lesje te leren, laten we kijken of hij het aanneemt", schreef Danis op social media. ,,Jij (Dillon Danis. red.) kunt niet boksen, je kunt niet vechten, je kunt geen tickets verkopen, je kunt geen inkomsten genereren voor enorme aanbiedingen", antwoordde Bisping.

Wordt eens volwassen

Bisping voegde er aan toe; ,,Wordt volwassen en stop met proberen mensen te trollen, je bent een dwaas." Voormalig UFC'er Diego Sanchez mengde zich in de strijd en wil op de vuist met Danis en wel in een bare knuckle boksgevecht.

,,Boks tegen mij me Dillon (Danis) Ik ben dichter bij jouw gewicht en leeftijd en zou je op elk gewicht in elke sport bevechten", schreef Sanchez. Danis die klaarblijkelijk geen zin in een clash met Sanchez heeft antwoordde; ,,Ik wil niet naar de gevangenis voor moord, blijf uit mijn buurt voordat je gewond raakt", twitterde Danis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws