'MIETJE': Man ontkomt aan pak slaag na aanval op UFC'er Bisping
Home / Nieuws / ‘MIETJE’: Man ontkomt aan pak slaag na aanval op UFC’er Bisping

‘MIETJE’: Man ontkomt aan pak slaag na aanval op UFC’er Bisping

'MIETJE': Man ontkomt aan pak slaag na aanvallen UFC'er Michael Bisping

Michael Bisping, voormalig UFC middengewicht kampioen en Hall of Famer onthulde dat hij zaterdag werd aangevallen door een willekeurige vreemdeling in New Orleans, Louisiana. De man sloeg Bisping omdat deze stond te filmen.

Een ontevreden voorbijganger sloeg Bisping omdat hij iets filmde. De UFC’er nam echter geen wraak aangezien de man als een mietje sloeg volgens Bisping, die zijn aanvaller in het gezicht uitlachte.

‘The Count’ zegt dat hij werd geslagen door een ontevreden voorbijganger nadat hij iets in het openbaar had gefilmd, maar nam geen wraak omdat zijn aanvaller als een ‘b-tch’ toesloeg. Bispang had ernstige schade kunnen aanrichten als hij had besloten terug te vechten. De voormalige UFC-kampioen middengewicht beschrijft het incident op Twitter.

Mietje

,,Werd net aangevallen, kerel kreeg me in het zicht voor het filmen op een openbare straat. Ik zei dat hij weg moest gaan en hij sloeg me letterlijk zo zacht dat ik hem uitlachte, zo grappig dat iemand die zo stoer als een mietje slaat, ik lachte en liep weg. Man, ik ben tegenwoordig volwassen”, schreef Bisping. Daarna plaatste hij een foto van de vermeende aanvaller.

Van Bisping is bekend dat hij een behoorlijk kort lontje heeft, maar de 42-jarige lijkt volwassener en milder te zijn geworden met de jaren. De Engelsman ging in 2018 met pensioen, maar werkt nog steeds voor de UFC als co-commentator en BT Sports-analist.

Bekijk ook

Afvinken! Poirier stopt na gevecht met UFC-kampioen Oliveira

Dustin Poirier zal naar verwachting de eerste vechter zijn die de nieuwe gekroonde UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uitdaagt.

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt.

McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

McGregor's, voormalig UFC-kampioen, moet de handschoenen aantrekken in een rolstoelbokswedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page