'MIETJE': Man ontkomt aan pak slaag na aanval op UFC'er Bisping Nieuws
Nieuws

'MIETJE': Man ontkomt aan pak slaag na aanval op UFC'er Bisping

'MIETJE': Man ontkomt aan pak slaag na aanval op UFC'er Bisping

Michael Bisping, voormalig UFC middengewicht kampioen en Hall of Famer onthulde dat hij zaterdag werd aangevallen door een willekeurige vreemdeling in New Orleans, Louisiana. De man sloeg Bisping omdat deze stond te filmen.

Een ontevreden voorbijganger sloeg Bisping omdat hij iets filmde. De UFC'er nam echter geen wraak aangezien de man als een mietje sloeg volgens Bisping, die zijn aanvaller in het gezicht uitlachte.

'The Count' zegt dat hij werd geslagen door een ontevreden voorbijganger nadat hij iets in het openbaar had gefilmd, maar nam geen wraak omdat zijn aanvaller als een 'b-tch' toesloeg. Bispang had ernstige schade kunnen aanrichten als hij had besloten terug te vechten. De voormalige UFC-kampioen middengewicht beschrijft het incident op Twitter.

Mietje

,,Werd net aangevallen, kerel kreeg me in het zicht voor het filmen op een openbare straat. Ik zei dat hij weg moest gaan en hij sloeg me letterlijk zo zacht dat ik hem uitlachte, zo grappig dat iemand die zo stoer als een mietje slaat, ik lachte en liep weg. Man, ik ben tegenwoordig volwassen", schreef Bisping. Daarna plaatste hij een foto van de vermeende aanvaller.

Van Bisping is bekend dat hij een behoorlijk kort lontje heeft, maar de 42-jarige lijkt volwassener en milder te zijn geworden met de jaren. De Engelsman ging in 2018 met pensioen, maar werkt nog steeds voor de UFC als co-commentator en BT Sports-analist.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws