VIDEO: Nieky Holzken verdedigt met succes Benelux Bokstitel tegen Viktor Polyakov Nieuws
Nieuws

VIDEO: Nieky Holzken verdedigt met succes Benelux Bokstitel tegen Viktor Polyakov

VIDEO: Nieky Holzken verdedigt met succes Benelux Bokstitel tegen Viktor Polyakov

Het is Viktor Polyakov niet gelukt de Benelux Bokstitel af te pakken van Nieky Holzken

Vanavond stonden Nieky holzken en Viktor Polyakov tegenover elkaar in de titel verdediging partij om de Benelux Bokstitel die in het bezit is van Holzken. In een afgeladen zaal was de spanning goed te voelen en leefde het publiek mee met Holzken. Polyakov kreeg een paar flinke klappen te verduren, deelde er zelf ook een aantal uit wat de partij erg spannend hield. Echter wist Holzken de partij naar zich toe te trekken door te winnen op knockout.

Goed georganiseerd gala

Team Holzken had een goed georganiseerd gala neergezet en laat maar weer eens zien dat men in staat is grote namen bij elkaar te brengen. Ook is te zien dat niet alleen het kickboksen de boventoon voert, maar ook het boksen hoog in het vaandel staat bij Team Holzken. Complimenten aan Sjef Weber en zijn team voor dit super gala.

Nieky Holzken is nog lang niet afgeschreven

Met deze partij laat Holzken ook maar weer eens zien nog lang niet afgeschreven te zijn. Na een paar tegenvallende resultaten de afgelopen periode bij GLORY laat hij nu eens te meer zien ook het boksen goed te beheersen. Het is altijd een goed ding om te zien dat top vechters als Holzken in meerdere disciplines goed hun mannetje weten te staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws