Nieky Holzken verdedigd Benelux Bokstitel tegen Viktor Polyakov Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken verdedigd Benelux Bokstitel tegen Viktor Polyakov

Nieky Holzken verdedigd Benelux Bokstitel tegen Viktor Polyakov

Op 3 Februari aanstaande zal Nieky Holzken zijn Benelux Bokstitel verdedigen tegen Viktor Polyakov

De tegenstander van Nieky Holzken komt uit de Oekraïne en is voormalig wereldkampioen bij de WBA, een kijkje op boks record leert ons dat hij 13-0-3 is. Al eerder melden wij dat Holzken de ring in zou gaan om zijn titel te verdedigen. Polyakov is heeft ook een Olympische medaille in het weltergewicht, en heeft zelfs een judo achtergrond! Polyakov is woonachtig in Duitsland en daar veelal actief in de boksring.

Nieky Holzken verdedigd Benelux Bokstitel tegen Viktor Polyakov

Geen makkelijke partij

Aangezien Holzken toch een redelijk aantal bokspartijen heeft gevochten zal het geen makkie zijn tegen de goed getrainde Polyakov. Fans van Nieky Holzken weten dat hij wel van een uitdaging houdt en eigenlijk niets uit de weg gaat. Bij GLORY vecht hij immers ale enige jaren succesvol als kickbokser, ook al heeft hij zijn laatste partijen verloren toch is het een van de meest kundige en geroutineerde vechters in Nederland. Al eerder kreeg Holzken van GLORY toestemming om buiten de promotie te gaan vechten, er zijn meerdere GLORY vechters die dit doen en bijvoorbeeld in de MMA naast het kickboksen actief zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws