Nieky Holzken te oud en te langzaam om te vechten? Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken te oud en te langzaam om te vechten?

Nieky Holzken te oud en te langzaam om te vechten?

Met Glory Amsterdam op komst gooit Jamie Bates even de knuppel in het hoenderhok en zegt dat Nieky Holkzen te oud is om te vechten!

Nieky Holzken te oud en te langzaam om te vechten?

"Nieky Holzken, ik denk dat hij te langzaam wordt. Hij wordt oud, dat kan je zien in zijn reactietraining die hij in een recente video toonde. Hij is niet zo snel als hij vroeger was. Te veel gevechten, wellicht." Nogal harde woorden van de van origine Britse weltergewicht Jamie Bates.

Nieky Holkzen gemakkelijk te verslaan bij het boksen

"Hij praat over het overstappen naar het boksen en misschien is het nu de tijd, hoewel ik denk dat ik hem ook bij boksen zou verslaan om eerlijk te zijn", zegt Bates over Holzken. Kunnen wij dit afdoen als grootspraak? Of is het serieus voor Bates? Wat wij wel weten is dat Bates geen blad voor zijn mond neemt en meer commentaar heeft; en niet alleen op Nieky Holzken. Bovendien kunnen wij Nieky als een vechter, waar je niet zomaar om heen kan, hij is niet voor niet meervoudig wereldkampioen, en een van Nederlands beste kickbokser. Ik zou zeggen laat die Bates maar komen, dikke kans dat Nieky hem wel even laat zien wat vechten is.

Bates: "Ik heb ook nog onvoltooide zaken met Kongolo"

Britse weltergewicht Jamie Bates hoopt op een wraak rematch met Yoann Kongolo. De twee vochten in 2014 in Zwitserland, Bates belandde op het canvas in de derde ronde, nadat hij door een spinning backfist werd geraakt. Nu zij beiden deel uitmaken van het GLORY weltergewicht rooster, hoopt Bates dat ze elkaar weer in de ring kunnen ontmoeten.

Battle of Amsterdam

GLORY's volgende evenement vindt plaats op zaterdag 30 september in het Sporthallen Zuid in Amsterdam en heeft onder andere vedergewicht kampioen Robin van Roosmalen op het programma staan, die zijn titel verdedigt tegen de voormalige kampioen Serhiy Adamchuk in het hoofdgevecht van de avond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws