Nick Newell tekent bij Dominance MMA, debuut bij UFC in de maak Nieuws
Nieuws

Nick Newell tekent bij Dominance MMA, debuut bij UFC in de maak

Nick Newell tekent bij Dominance MMA, debuut bij UFC in de maak

Met de ondertekening van een contract bij Dominance MMA is een stap de UFC kooi in een stuk dichterbij voor Nick Newell

Via Twitter laat CEO van Dominance MMA Management Ali Abdelaziz weten verheugd te zijn met de komst van Newell en verwelkomd hem dan ook in zijn management bedrijf. Met deze ondertekening is een stap naar de UFC niet ver verwijderd voor Newell die maar een volledige arm heeft maar ondanks zijn beperking zeer succesvol is binnen de MMA. Eerder berichten wij over Newell en zijn wens om bij de UFC de kooi in te gaan.

Als de UFC vrouwen laat vechten kunnen zij mij ook accepteren!

Zo luidde een van zijn uitlatingen over de UFC, want als men vrouwen toelaat waar dan geen MMA er met en beperking die ook nog eens echt kan vechten. Nu blijkt met deze stap zijn wens dichterbij te komen. Voor wie Dominance MMA Management van Ali Abdelaziz niet kent, deze heeft enkele van de topvechters van de UFC onder zich zoals Khabib Nurmagomedov, Cody Garbrandt, Franki Edgar en Fabricio Werdum die afgelopen weekend in Londen verloor van Alexander Volkov tijdens UFC Fight Night 127 in Londen. Het zal dan ook ongetwijfeld niet lang duren voor Newel in de UFC kooi zijn opwachting zal maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws