Neergeschoten Muay Thai kampioen vecht voor zijn leven! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Neergeschoten Muay Thai kampioen vecht voor zijn leven!

Neergeschoten Muay Thai kampioen vecht voor zijn leven!

Voormalig Muay Thai kampioen Cyrus Washington er slecht aan toe, tijdens zijn werk als beveiliger in een nachtclub raakte hij levensgevaarlijk gewond. Er brak een enorm gevecht uit en Cyrus kwam tussenbeide. Schoten werden afgevuurd. Helaas werd Cyrus Washington in de onderbuik geraakt en de kogel verliet zijn lichaam via zijn been. Zijn gezin is hierdoor flink in de problemen geraakt en is men een GoFundme actie gestart om geld in te zamelen.

Nooit meer vechten

De slagader die bloed aan dat been geeft, werd vernietigd, dus als de chirurg niet snel had gehandeld, zou Cyrus zijn gestorven aan een bloedstolsel of ze zouden zijn been hebben geamputeerd. Doktoren plaatsen een stuk plastic in plaats van de beschadigde slagader. Het zal nog een tijdje duren voordat Cyrus weer aan het werk kan en kan vechten. Als hij überhaupt weer kan vechten.

Oproep voor hulp via Crowdfunding

“Hallo mijn naam is Vanessa washington Ik ben getrouwd met Muay Thai-kampioen Cyrus Washington. We hebben vier prachtige kinderen en de belofte van een goed leven samen. Helaas, zondag 22 juli, raakte Cyrus ernstig gewond tijdens zijn werk als Club Security in een nachtclub in Houston.”

“Cyrus is de broodwinnaar van ons gezin. Als gevolg van deze levensbeperkende verwonding kan Cyrus onze familie niet langer ondersteunen. We hebben geen enkele vorm van verzekering. Nu hebben we geen inkomen en hebben we uw hulp nodig voor medische rekeningen, operaties en behandelingen. Geen geschenk is te klein. ” Aldus Vanessa washington.

 

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page