Neergeschoten Muay Thai kampioen vecht voor zijn leven! Nieuws
Nieuws

Neergeschoten Muay Thai kampioen vecht voor zijn leven!

Neergeschoten Muay Thai kampioen vecht voor zijn leven!

Nooit meer vechten

De slagader die bloed aan dat been geeft, werd vernietigd, dus als de chirurg niet snel had gehandeld, zou Cyrus zijn gestorven aan een bloedstolsel of ze zouden zijn been hebben geamputeerd. Doktoren plaatsen een stuk plastic in plaats van de beschadigde slagader. Het zal nog een tijdje duren voordat Cyrus weer aan het werk kan en kan vechten. Als hij überhaupt weer kan vechten.

Oproep voor hulp via Crowdfunding

"Hallo mijn naam is Vanessa washington Ik ben getrouwd met Muay Thai-kampioen Cyrus Washington. We hebben vier prachtige kinderen en de belofte van een goed leven samen. Helaas, zondag 22 juli, raakte Cyrus ernstig gewond tijdens zijn werk als Club Security in een nachtclub in Houston."

"Cyrus is de broodwinnaar van ons gezin. Als gevolg van deze levensbeperkende verwonding kan Cyrus onze familie niet langer ondersteunen. We hebben geen enkele vorm van verzekering. Nu hebben we geen inkomen en hebben we uw hulp nodig voor medische rekeningen, operaties en behandelingen. Geen geschenk is te klein. " Aldus Vanessa washington.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws