Nederlandse Karate kampioenen timmeren in Europa flink aan de weg! Nieuws
Nieuws

Nederlandse Karate kampioenen timmeren in Europa flink aan de weg!

Nederlandse Karate kampioenen timmeren in Europa flink aan de weg!
Nederlandse Karate kampioenen timmeren in Europa flink aan de weg!

Nadat Rene Smaal 6 jaar geleden zijn eigen karate school begon, was het eigenlijk een kwestie van tijd alvorens de Europees Kampioen zijn eigen kampioenen op de Tatami zou laten schitteren.

De nu 15 jarige Apeldoorner Justin Kaewborisut is daar een sprekend voorbeeld van. Mana, de vader en coach van Justin en zijn vijf andere broertjes en zusjes trainen met Rene vanaf het eerste uur. Justin werd 2 jaar geleden door de Toenmalig Bondscoach van de Nationale U16 selectie Annelies Bouma ingelijfd bij de nationale selectie liet er geen gras over groeien

Na eerst nog in 2016 met brons op het NK genoegen te moeten nemen, veroverde hij in 2017 de Nationale titel. Naast de nodige trainingen en wedstrijden zit Justin ook nog op school, hij bezoekt de Sprengerloo scholengemeenschap te Speldoorn waar hij mavo 4 doet.

Combineren is ook top sport

"Topsport en school combineren maar ook op hoog niveau presteren vereist wel de nodige discipline. " Zegt Justin. Zijn eerst volgende doel is het aankomende NK waar hij zijn titel verdedigd. Dat het NK U21 ook nog een meetmoment is voor het WJK 2019 in Santiago Chili is des te meer reden om alles uit de kast te halen.

Justin is dan ook super gemotiveerd en onder de bezielende leiding van trainer Rene en vader Mana als zijn coach aan deze klus zal gaan beginnen dit WJK is natuurlijk het ultieme doel voor 2019.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/11/Justin-Kaewborisu.mp4[/KGVID]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws