Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator Nieuws
Nieuws

Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator

Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator

Cindy Dandois

Eerder dit jaar in februari vocht Ozyurt tegen de Belgische en ex UFC vechter Cindy Dandois in een MMA partij. Deze partij werd gewonnen door Dandois die overigens ook recentelijk een contract tekende bij Bellator en haar debuut zal maken in Israel binnenkort. Ozyurt is niet alleen actief in het MMA maar kickbokst ook. Bij Bellator zal zij naar verluidt uitkomen in de vedergewichtdivisie.

UFC

Bellator ziet duidelijk kansen in de Europese markt, daar waar concurrent de UFC zich wat meer terughoudt van dit continent lijkt Bellator een nog stevigere voet te willen hebben, en zich te verankeren in Europa. En als je dat doet, dan met de lokale vechters, overigens groeit de vedergewicht divisie bij de vrouwen binnen Bellator daar waar hij bij de UFC flink gedecimeerd is. UFC kampioen Cris Cybog klaagde steen en been dat zij haast geen tegenstanders meer heeft. Echter gaat zij wel de kooi in tegen Amanda Nunes op UFC 232, gesuggereerd wordt dat zij daarna een overstap zou kunnen maken naar Bellator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws