Home / Nieuws / Nederlandse boksers boeken succes tijdens het Chemnitz Bokstoernooi 2018

Nederlandse boksers boeken succes tijdens het Chemnitz Bokstoernooi 2018

Artjom Kasparian Team captain van de Nederlandse afvaardiging won het Chemnitz Bokstoernooi 2018. Tevens werd hij uitgeroepen tot de beste bokser van de dag.

 tijdens het Chemnitz Bokstoernooi 2018
Foto: Boksbond NL

Het Nederlandse boks team zette goede resultaten neer afgelopen weekend in Chemnitz (voormalig Oost-duitsland), tijdens het Chemnitz Bokstoernooi 2018. Er werden flink wat prijzen binnen gehaald. Zo werd Artjom Kasparian eerste op het toernooi en werd zelfs uitgeroepen tot de beste bokser van het toernooi.

Ook Cas Mack en Jaber Dahoe eindigde in de prijzen. De jonge Cas Mack leerde waardevolle lessen op het internationale podium en ging met een verdienstelijke zilveren medaille naar huis. Jaber Dahoe, die geleerd heeft dat alleen stoten ontwijken op het internationale toneel onvoldoende is, eindigde eveneens als tweede in zijn klasse.

Nederlaag

Het toernooi begon met een valse start Een nederlaag voor Hendrik van der Vaart en Gradus Kraus. Laatst genoemde brak tevens zijn duim. Ook de meegereisde scheidsrechter Costa Papadopulos leverde uitstekend werk. De boks bond dankte Jochem Mack en Albert Kraus voor de fijne samenwerking wat leidde tot dit behaalde resultaat.

Bekijk ook

Smsje verpest illegale video stream McGregor vs Cerrone

Het illegaal streamen van UFC events is verboden en zelfs strafbaar

UFC-Vechter Bisping: ‘De nacht dat ik bijna werd vermoord’

Michael Bisping heeft veel meegemaakt

ROBBIE HAGEMAN: ‘Conor McGregor wees mij op een kerk’ (video)

Hij was in de bloei van zijn kickboks carrière , Robbie Hageman echter werd er ...