Nederlanders Mitch Kuijpers en Rinus Douma in actie op Big Game II Duitsland Nieuws
Nieuws

Nederlanders Mitch Kuijpers en Rinus Douma in actie op Big Game II Duitsland

Nederlanders Mitch Kuijpers en Rinus Douma in actie op Big Game II Duitsland

Big Game 2 het vechtsport gala in de naam van wraak

Onze Nederlandse vechters doen het goed in het buitenland, en Duitsland is zeker een land wat wij niet over het hoofd moeten zien. Mitch Kuijpers is geen onbekende in Bochum. De sterke Nederlander kwam en ging twee keer terug als winnaar. Meest recent nam hij het EM hip-goud mee. Marcel Wernicke maakt zijn debuut bij Big Game en wil de Nederlander tegenhouden. Of de Mönchengladbacher daar zijn hand overspeelt, zal nog moeten blijken.

Nederlanders Mitch Kuijpers en Rinus Douma in actie op Big Game II Duitsland

Rinus Douma vs Xeyal Ahmedov

In 2014 vochten Xeyal Ahmedov en Rinus Douma een felle strijd uit op de Fair FC2 in de uitverkochte Bayer Arena Dormagen met 3500 zitplaatsen. Het vonnis ten gunste van Rinus is lang besproken. Nu moet een ander gevecht alle vragen beantwoorden, en met 5 ronden van 3 minuten hebben beide vechters de mogelijkheid om te bewijzen dat zij het eigen goud waard zijn.

Errol Zimmermann bijna op de rand van een nederlaag door Rinus Douma

Rinus bracht de bonecrusher Errol Zimmermann een paar maanden geleden op de rand van de nederlaag en alleen de gong voorkwam erger. The Fighter of the Night werd frenetisch door het publiek gevierd. Het trainingskamp van Xeyal Ahmedov is al gepland en hij belooft een 5 ronden vol programma.

Anna-Lena Harms vs. Jessica Rubertus

Ook de dames mogen niet ontbreken op het Big Gam 2 gala, de twee getalenteerde dames Anna-Lena Harms en Jessica Rubertus ontmoeten elkaar voor de tweede keer weer in Bochum. Anna-Lena Harms is de afgelopen maanden als een bom tekeer gegaan, 3 knock-out overwinningen op rij spreken voor haar punch power. Haar geavanceerde techniek, die zich ontwikkelt van vechten tot vechten, is verbluffend.

Jessica Rubertus staat voor een consistent solide sterke prestatie. De nieuw gekroonde Europese kampioen waar vechters hun tanden op kapot bijten. Heeft een goed oog, goede combinaties en haar onverschrokkenheid brengen haar tegenstanders tot wanhoop. Tijdens hun eerste ontmoeting kwam het gevecht heel dicht in het voordeel van Anna-Lena.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws