Nederlanders Mitch Kuijpers en Rinus Douma in actie op Big Game II Duitsland - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nederlanders Mitch Kuijpers en Rinus Douma in actie op Big Game II Duitsland

Nederlanders Mitch Kuijpers en Rinus Douma in actie op Big Game II Duitsland

Big Game 2 het vechtsport gala in de naam van wraak

Onze Nederlandse vechters doen het goed in het buitenland, en Duitsland is zeker een land wat wij niet over het hoofd moeten zien. Mitch Kuijpers is geen onbekende in Bochum. De sterke Nederlander kwam en ging twee keer terug als winnaar. Meest recent nam hij het EM hip-goud mee. Marcel Wernicke maakt zijn debuut bij Big Game en wil de Nederlander tegenhouden. Of de Mönchengladbacher daar zijn hand overspeelt, zal nog moeten blijken.

Mitch Kuijpers en Rinus Douma in actie op Big Game II

Rinus Douma vs Xeyal Ahmedov

In 2014 vochten Xeyal Ahmedov en Rinus Douma een felle strijd uit op de Fair FC2 in de uitverkochte Bayer Arena Dormagen met 3500 zitplaatsen. Het vonnis ten gunste van Rinus is lang besproken. Nu moet een ander gevecht alle vragen beantwoorden, en met 5 ronden van 3 minuten hebben beide vechters de mogelijkheid om te bewijzen dat zij het eigen goud waard zijn.

Errol Zimmermann bijna op de rand van een nederlaag door Rinus Douma

Rinus bracht de bonecrusher Errol Zimmermann een paar maanden geleden op de rand van de nederlaag en alleen de gong voorkwam erger. The Fighter of the Night werd frenetisch door het publiek gevierd. Het trainingskamp van Xeyal Ahmedov is al gepland en hij belooft een 5 ronden vol programma.

Anna-Lena Harms vs. Jessica Rubertus

Ook de dames mogen niet ontbreken op het Big Gam 2 gala, de twee getalenteerde dames Anna-Lena Harms en Jessica Rubertus ontmoeten elkaar voor de tweede keer weer in Bochum. Anna-Lena Harms is de afgelopen maanden als een bom tekeer gegaan, 3 knock-out overwinningen op rij spreken voor haar punch power. Haar geavanceerde techniek, die zich ontwikkelt van vechten tot vechten, is verbluffend.

Jessica Rubertus staat voor een consistent solide sterke prestatie. De nieuw gekroonde Europese kampioen waar vechters hun tanden op kapot bijten. Heeft een goed oog, goede combinaties en haar onverschrokkenheid brengen haar tegenstanders tot wanhoop. Tijdens hun eerste ontmoeting kwam het gevecht heel dicht in het voordeel van Anna-Lena.

Bekijk ook

'Overal bloed!' Heftig gevecht opent MMA-event in Polen

‘Overal bloed!’ Heftig gevecht opent MMA-event in Polen

Het was een geweldige gala-opener van MMA Attack in Polen vanavond,

Kung Fu meester krijgt klappen van kooivechter! 'Opschepper'

Kung Fu meester geklapt door kooivechter! ‘Opscheppen afgestraft’ (video)

Deze zouden niet kunnen vechten

Angstige bokser vergeet te boksen! Scheids doet het voor

Angstige bokser vergeet te boksen! Scheids doet het voor (video)

Makali Mawe deelde geen stoot uit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page