Na dreigende boodschap! 'Groot en onverwacht gevecht op komst' Nieuws
Nieuws

Na dreigende boodschap! 'Groot en onverwacht gevecht op komst'

Na dreigende boodschap! 'Groot en onverwacht gevecht op komst'

Deontay Wilder is voorbereid op een enorme strijd tegen Anthony Joshua na diens imposante Knock-out op Robert Helenius afgelopen weekend.

De bokswereld staat op zijn kop na een onverwachte wending in het gevecht tussen Anthony Joshua en Robert Helenius afgelopen zaterdagavond in Londen. De knock-out overwinning van Joshua heeft niet alleen de fans doen opveren, maar heeft ook de aandacht van Deontay Wilder en zijn trainer Malik Scott getrokken.

Wilder, die momenteel in de schijnwerpers staat vanwege zijn eigen geplande confrontatie met Anthony Joshua, was verheugd over Joshua's overwinning op Helenius. Dit blijkt uit onthullingen van Wilder's trainer Malik Scott.

Deontay Wilder’s bokstrainer stuurt angstwekkende boodschap naar Anthony Joshua 

Volgens Scott, die sprak met het YouTube-kanaal October Red, was Wilder "blij met de knock-out." Scott legde uit dat ze allebei hetzelfde gevoel deelden, aangezien het gevecht aanvankelijk leek te gaan naar de volledige duur. Hij voegde eraan toe dat de knock-out de verwachtingen overtrof en dat de impact van de overwinning het gevecht tussen Joshua en Wilder alleen maar groter maakt.

Hoewel Wilder nog geen publiekelijke reactie heeft gegeven op de overwinning van Joshua, heeft Scott enig inzicht gegeven in Wilder's mindset na het gevecht. Volgens Scott beschouwt Wilder het als een positieve ontwikkeling en is hij tevreden over het verloop van het gevecht.

Gevaarlijke vechter

Toch lijkt Scott geen reden te zien voor Wilder om zich zorgen te maken over Joshua's prestaties. Scott stelde dat de knock-out hem niet echt onder de indruk bracht, en dat het hem zelfs meer vertrouwen gaf. Hij benadrukte dat Joshua's terughoudendheid en geduld tijdens het gevecht hem juist vertrouwen gaven.

Scott erkent echter dat Wilder een zeer gevaarlijke vechter is met een ongekende kracht en vastberadenheid. Hij beweerde zelfs dat Wilder van plan is om Joshua "naar de volgende dimensie" te slaan tijdens hun komende gevecht.

Met het geplande gevecht tussen Deontay Wilder en Anthony Joshua op de horizon, lijkt de rivaliteit tussen deze twee zwaargewicht kampioenen alleen maar intenser te worden. Terwijl de bokswereld zich klaarmaakt voor wat ongetwijfeld een epische strijd zal zijn, wordt er met spanning uitgekeken naar hoe deze verhaallijn zich verder zal ontwikkelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws