Musk vs Zuckerberg! Karate Combat haalt episch gevecht tech-giganten naar zich toe Nieuws
Nieuws

Musk vs Zuckerberg! Karate Combat haalt episch gevecht tech-giganten naar zich toe

Musk vs Zuckerberg! Karate Combat haalt episch gevecht tech-giganten naar zich toe

Met UFC-legende George St-Pierre die zich bij het team van Elon Musk voegt voor zijn voorgestelde gevecht met Mark Zuckerberg van Facebook, is het tijd voor Elon om terug te keren naar zijn Kyokushin-wortels.

Karate Combat de vechtsportorganisatie waar onder andere de Nederlandse vechtlegende Bas Rutten voorzitter van is wil het gevecht af faciliteren. Ook de UFC ziet het wel zitten om een clash tussen de bazen van de grootste Tech bedrijven te hosten.

Vandaag doet Karate Combat een poging om het gevecht naar zich toe trekken en komt met een heuse affiche op de proppen. Sensei George St-Pierre, de voormalige UFC-kampioen en een legende in de vechtsportwereld, heeft zich aangesloten bij Team Musk om Elon te helpen bij zijn voorbereidingen.

Elon Musk keert terug naar zijn Kyokushin-wortels voor gevecht met Zuckerberg

Twitterbaas Musk begon zijn reis in de vechtsport op jonge leeftijd en beoefende Kyokushin-karate, een discipline die bekendstaat om zijn intense fysieke training en focus op volledig contactgevechten.

Het gevecht met Mark Zuckerberg als deze doorgaat belooft een epische strijd te worden tussen twee titanen uit de techwereld. Beide mannen hebben een enorme invloed op de moderne samenleving en staan bekend om hun innovatieve ideeën en doorzettingsvermogen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws