Murthel Groenhart wint van Cedric Doumbe op Glory 44 Nieuws
Nieuws

Murthel Groenhart wint van Cedric Doumbe op Glory 44

Murthel Groenhart wint van Cedric Doumbe op Glory 44

De kampioenstitel gaat mee terug naar Holland: Murthel Groenhart wint van Cedric Doumbe!

Murthel Groenhart wint van Cedric Doumbe op Glory 44

Het gevecht waarvoor iedere Murthel Groenhart fan vroeg voor zijn bed is uitgegaan, heeft geresulteerd in een winst voor Murthel. De spanning was te snijden, want zou het Groenhart lukken de titel mee terug te nemen naar Holland? Ja, dat is gelukt wij hebben er een nieuwe kickbokskampioen bij. Wat Nieky Holzken tot twee keer toe niet lukte, is de "Predator" wel gelukt. De titel en bijbehorende kampioensgordel komt terug naar Holland!

Verwarde Doumbe

Wat opviel aan het gevecht was dat Cedric Doumbe zijn normaal gebruikelijke "dansjes" wel achterwege liet. Aangezien Groenhart een onvoorspelbare vechter is, leek Doumbe het zekere voor het onzekere te nemen en nam geen onnodige risico's. De eerste paar rondes leken qua punten in het voordeel van Doumbe uit te pakken, echter werd gaandeweg de druk door Groenhart flink opgevoerd.

Murthel Groenhart wint van Cedric Doumbe op Glory 44

De rug toekeren

Doumbe draaide een paar keer zijn rug toe naar Groenhart, iets wat je beter niet kunt doen, zeker na de partij met Harut Grigorian die dit fataal werd. Een stukje provocatie van Doumbe, echter liet Groenhart zich niet meeslepen en bleef ijzig kalm doorvechten, de ring klein maken en proberen de KO te forceren. Een moment werd Doumbe geraakt toen hij zijn rug toekeerde naar Groenhart. Doemde vond het nodig wat te schelden op wat leek het woord "coward", echter was het niet helemaal duidelijk te horen.

Murthel Groenhart wint van Cedric Doumbe op Glory 44

Trots en verdiend

Het harde trainen van Groenhart heeft hem geen windeieren gelegd en hij heeft dan ook laten zien dat hij terdege voorbereid was. En natuurljk met Mike Passenier in je hoek, die goed te horen was, is succes haast verzekerd. Wij feliciteren de nieuwe kampioen dan ook van harte met zijn overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws