Muay Thai vechter Buakaw Banchamek is monnik geworden! Nieuws
Nieuws

Muay Thai vechter Buakaw Banchamek is monnik geworden!

Muay Thai vechter Buakaw Banchamek is monnik geworden!

Buakaw Banchamekde Muay Thai legende uit Thailand is monnik geworden uit respect voor gestorven koning!

Muay Thai vechter Buakaw Banchamek, die door vele Thais voor zijn aardse persona wordt geliefd, werd eerder deze week in een tempel in Bangkok opgenomen, en is hij voornemens daar te blijven als monnik voor een symbolische negen dagen. Dit als een toewijding aan de gestorven Koning Bhumibol Adulyadej.

Foto: Banchamek Gym
Foto: Banchamek Gym

Thaise traditie leeft voort

Dat de Thai veel waarde hangen aan hun tradities is eens te meer overduidelijk. Onder de ogen van fans en vrienden had de 35-jarige vechter een haar scheer ceremonie, en werd hij in Bang Waek Temple in Phasi Charoen gewijd tot monnik. In een verklaring die op zijn officiële Facebook-pagina werd gepubliceerd, vroeg Buakaw ook vergiffenis van degenen die hij verkeerd behandeld had, een traditie voor degenen die als monnik ingewijd worden.

Steun van de fans

Duizenden fans gaven hun zegeningen aan Buakaw op Facebook. Velen bewonderden hem om niet alleen een geweldige atleet te zijn, maar ook een goed hart te hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws