Mr. Cage boekt een MMA gevecht tussen een transgender vrouw en een man Nieuws
Nieuws

Mr. Cage boekt een MMA gevecht tussen een transgender vrouw en een man

Mr. Cage boekt een MMA gevecht tussen een transgender vrouw en een man

Braziliaanse MMA-promotie, Mr. Cage boekt een gevecht tussen een transgendervrouw en een man

Er wordt vaak gezegd dat sporten voor iedereen is. Het maakt niet uit wie je bent, rijk of arm, man of vrouw, je zult merken dat je hart geneigd is tot een bepaalde sport. Het verhaal van de Braziliaanse Anne Veriato is vrij uniek, ze zegt dat ze anders is dan anderen, maar haar hart neigt naar MMA. Veriato is een transgendervrouw en zal strijden tegen een man in de Braziliaanse MMA-promotie, Mr. Cage. Veriato is gepland om tegen Railson Paixao te vechten bij Mr. Cage 34 in Manaus, Brazilië. Het evenement wordt bekroond door de voormalige UFC-vechter en MMA-veteraan Henrique da Silva. Silva is een zeer populaire vechter in Brazilië. De schijnwerpers zijn echter allemaal richting de strawweight wedstrijd tussen Veriato en Paixao gegaan.

Ik bleef meedoen en bleef het winnen van toernooien volhouden

In een recent interview vertelde Veriato haar reis over de moeilijke tijden die ze heeft doorstaan. Dit is wat ze te zeggen had: "Ik vecht al jaren jiu-jitsu, en ik wilde iets anders doen, veel mensen in mijn team vechten al tegen MMA-ers, en ik wilde het ook. Toen ik op de mat stapte om te vechten, dachten ze altijd dat ik in de verkeerde categorie zat, vroegen om documenten en zo, zeiden mijn tegenstanders en hun teams altijd: "Je vecht tegen haar? Ok, dit wordt makkelijk. "Elke keer dat ik won, kwamen ze naar me toe en verontschuldigden zich. Ik bleef meedoen en bleef het winnen van toernooien volhouden en mensen begonnen mij te respecteren.

Voorbeeld en een rolmodel

Het was een beetje moeilijk voor mensen om eraan te wennen in de sportschool, ik verliet de sportschool voor een tijdje en toen ik terugkwam, herkende niemand me. Het is allemaal goed nu, omdat ze eraan gewend waren, maar het was anders in toernooien. " Het verhaal van Veriato is echt inspirerend. Hopelijk kan ze voor veel andere mensen een voorbeeld en een rolmodel zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws