Moordenaar MMA-vechter krijgt 3 keer levenslang! 'gerechtigheid' Nieuws
Nieuws

Moordenaar MMA-vechter krijgt 3 keer levenslang! 'gerechtigheid'

Moordenaar MMA-vechter krijgt 3 keer levenslang! 'gerechtigheid'

Roberto Ortiz is vandaag veroordeeld tot 3 keer levenslang voor de moord op de 25-jarige MMA-vechter Aaron Rajman in 2017. Ortiz werd veroordeeld voor moord met voorbedachte rade.

De veroordeelde Ortiz, 23, kreeg drie opeenvolgende levenslange gevangenisstraffen voor de fatale overval die plaatsvond op 3 juli 2017. De moord vond plaats in het huis van de 25-jarige MMA-vechter Rajman in de buurt van Boca Raton in Florida, Amerika.

Minderjarige daders

Ortiz en twee andere mensen werden ongeveer twee maanden na het incident gearresteerd en beschuldigd van de dood van Rajman. De twee anderen waren Jace Swinton, die 18 jaar oud was op het moment van de misdaad, en Summer Church, die toen 16 jaar oud was (lees verder onder video).

Zowel Swinton als Church werden in juli 2019 schuldig bevonden aan tweedegraads moord en veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf. De familie van Rajman is blij met de uitspraak die lang op zich pet wachten en zeggen dat gerechtigheid eindelijk is geschiedt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws