Moordaanslag: Baby bokskampioen ontsnapt aan de dood: "Geluk gehad' Nieuws
Nieuws

Moordaanslag: Baby bokskampioen ontsnapt aan de dood: "Geluk gehad'

Moordaanslag: Baby bokskampioen ontsnapt aan de dood: "Geluk gehad'

De baby van bokskampioen Justis Huni is ternauwernood ontsnapt aan kogels tijdens een beschieting van diens huis afgelopen nacht. De vader van de Australische zwaargewicht bokskampioen Huni zegt dat het geluk is dat niemand is omgekomen toen het huis werd beschoten in het zuiden van Brisbane.

De politie onderzoekt de schietpartij bij het huis van de Australische bokser Huni in Brisbane. Vijf kogels werden rond vier uur 's ochtends afgevuurd op het pand van de 23-jarige IBF en WBO kampioen. Niemand raakte gewond door de hagel van geweervuur, die ramen in de voorste loungeruimte verbrijzelde.

Kapot geschrokken

Er waren 10 mensen thuis op het moment van de aanslag, waaronder een zes maanden oude baby en een acht jarig kind. Huni's vader Rocki zei dat het gezin in shock was nadat er kogelgaten werden gevonden in de kamer kleinkind slaapt (gaat verder onder video).

,,Als het een halfuur later was geweest, waren waarschijnlijk mijn vrouw of mijn kleinkind geraakt, want daar verblijven ze onder andere om de baby te verzorgen", vertelde hij aan verslaggevers. ,,Ik veronderstel dat we in zekere zin best geluk hebben en dat er geen doden zijn gevallen."

Geluk gehad

Ondanks de angstaanjagende beproeving hield de bokskampioen zich aan zijn rigoureuze trainingsschema in de aanloop naar zijn zwaargewicht gevecht tegen Joe Goodall in de Nissan Arena in Brisbane, gepland voor volgende week. Waarbij de winnaar zich kwalificeert voor een mogelijk wereldtitel gevecht.

,,Mijn focus ligt nog steeds op het gevecht volgende week", zegt Justis Huni. ,,Als er op je huis wordt geschoten, ben je natuurlijk in shock. Ik blijf trainen. Ik ben gewoon dankbaar dat iedereen goed en gezond is." Op de vraag of de aanval in verband kan worden gebracht met boks gerelateerde georganiseerde misdaad, zei Rocki Huni dat de familie nog steeds op zoek is naar antwoorden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws