🎥 Fastfood medewerker onderuit geklapt na mislukte nekklem bij klant Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Fastfood medewerker onderuit geklapt na mislukte nekklem bij klant

🎥 Fastfood medewerker onderuit geklapt na mislukte nekklem bij klant

Deze video laat zien dat een medewerker nooit gebruik mag maken van extreme middelen, zoals nekklemmen, om een situatie met klanten te de-escaleren.

De video van de incident die naar verluidt plaatsvond in een van de filialen van de fastfood keten Waffle House is werkelijk schokkend. De video toont een medewerker die een klant in een nekklem neemt terwijl hij hem naar naar achteren probeert te trekken.

Klant in nekklem slaat terug

De man ontworsteld zich en gaat op de medewerker af, hij haalt gelijk uit met een linkerstoot en slaat de jongeman omver. De gaat 'ko' naar de vloer maar wordt geholpen door zijn collega's.

De commentaren op de video zijn niet mals. Zo nemen reageerders het zowel op voor de man en de medewerker. Het incident heeft veel stof doen opwaaien op social media, waar velen boos zijn over de wijze waarop de medewerker is opgetreden.

Voor zover bekend is er nog geen verklaring uitgebracht waarin verontschuldigingen worden aangeboden voor het incident en wordt verklaard dat dit type gedrag niet wordt toegestaan. Ook is niet bekend waarom deze situatie ontstond en zo escaleerde.

Disclaimer: Vandaag de dag zijn straatgevechten helaas een veel voorkomend verschijnsel. Hoewel het een zeer verwerpelijk en gevaarlijk gedrag is, is het helaas een realiteit. Straatgevechten worden vaak gezien als een manier om respect te verdienen. Mensen die betrokken zijn bij deze gevechten, doen dit vaak om hun eigenwaarde te verhogen of om zichzelf te bewijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws