Brute moord MMA-vechter vastgelegd op bewakingsvideo Nieuws
Nieuws

Brute moord MMA-vechter vastgelegd op bewakingsvideo

Brute moord MMA-vechter vastgelegd op bewakingsvideo

De voormalige Russische MMA-vechter, Shamil Abdul Muslimov, werd donderdag doodgeschoten in een café in Khasavyurt, Republiek Dagestan.

Shamil Abdul Muslimov, 35, ging in 2013 met pensioen na 15 gevechten tijdens zijn professionele carrière, waarvan hij er 11 won. Donderdag werd hij doodgeschoten in een cafe na een ruzie met een kennis.

Neergeschoten

Volgens de Russische media maakte Muslimov ruzie met een kennis over de eigendom van een stuk grond. Muslimov en de kennis gingen na de ruzie hun eigen weg. Echter keerde de kennis terug met zijn 24-jarige zoon, die beiden gewapend waren met Kalasjnikovs en schoten Muslimov neer.

Een video van bewakingscamera's die vrijdag naar buiten kwam laat zien dat de schutters het café binnenkwamen en rechtstreeks op Muslimov aflopen en vuurden. De video toont een gevecht tussen de moordenaars en de vrienden van het slachtoffer die bij hem waren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws