MOORD OP KICKBOKSTRAINER STEF MULLER: Verdachten vrijgelaten Nieuws
Nieuws

MOORD OP KICKBOKSTRAINER STEF MULLER: Verdachten vrijgelaten

MOORD OP KICKBOKSTRAINER STEF MULLER: Verdachten vrijgelaten
MOORD OP KICKBOKSTRAINER STEF MULLER: Verdachten vrijgelaten

Twee betrokkenen in de moordzaak op kickbokstrainer Stef Muller zijn vrijgelaten. Wel blijven zij verdachten in het lopende onderzoek.

De bekende kickbokstrainer Stef Muller die in het verleden onder andere wereldkampioen Nieky Holzken trainde. Werd ruim een week gelden doodgeschoten op straat. Er werden twee mannen opgepakt waarvan nu blijkt een van hen bijna zelf het slachtoffer werd van de schutter.

De 47-jarige man uit Nijmegen vergezelde Muller die een ruzie wilde uitpraten met een man uit Uden. Muller en zijn metgezel werden door een andere onbekende man beschoten voor het huis waar het gesprek mee was. Deze beschuldigde Muller en zijn vriend van afpersing.

Ontsnapt aan de dood

Volgens de advocaat van de man uit Nijmegen was hier geen sprake van. Wel had deze een hamer bij zich uit voorzorg mochten zaken uit de hand lopen, maar heeft deze niet gebruikt. "Die is al die tijd keurig in zijn zak blijven zitten, stelt advocaat Mark Nillesen.

Ook stelt Nillesen dat zijn client die zelf ternauwernood aan de door ontsnapte door achter een auto te duiken slachtoffer is. "Mijn cliënt is slachtoffer. Geen dader, "stelt Nillesen. Dinsdag is de uitvaart plechtigheid van Muller. De dader is nog niet gevonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws