Bekende kickbokstrainer Stef Muller op straat doodgeschoten Nieuws
Nieuws

Bekende kickbokstrainer Stef Muller op straat doodgeschoten

Bekende kickbokstrainer Stef Muller op straat doodgeschoten
Bekende kickbokstrainer Stef Muller op straat doodgeschoten

De man die zondag op straat werd doodgeschoten in het Brabantse Uden blijkt de oud-trainer van onder andere Nieky Holzken te zijn, Stef Muller.

Boevennieuws meldt het trieste nieuws maandag op haar website. Muller trainde een tijd lang Kickbokskampioen Nieky Holzken, maar ook andere bekende kickboksers. De 53-jarige Muller werd zondagavond rond 19.45 uur doodgeschoten op de Batenburglaan in Uden.

Opgepakt

Omstanders werden door de dader bedreigd met een pistool, deze vluchtte samen met een handlanger in een Volvo. Er werd nog geprobeerd Muller te reanimeren maar dat mocht niet baten. Muller overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Er werden zondagavond twee mannen gearresteerd in verband met de schietpartij. Een derde verdachte is nog op de vlucht. Het motief van de moord zou in de relatie sfeer moeten worden gezocht. Ook wordt geopperd dat het met drugs te maken zou hebben. Lees hier meer…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws