Home / Nieuws / Bekende kickbokstrainer Stef Muller op straat doodgeschoten

Bekende kickbokstrainer Stef Muller op straat doodgeschoten

De man die zondag op straat werd doodgeschoten in het Brabantse Uden blijkt de oud-trainer van onder andere Nieky Holzken te zijn, Stef Muller.

Boevennieuws meldt het trieste nieuws maandag op haar website. Muller trainde een tijd lang Kickbokskampioen Nieky Holzken, maar ook andere bekende kickboksers. De 53-jarige Muller werd zondagavond rond 19.45 uur doodgeschoten op de Batenburglaan in Uden.

Opgepakt

Omstanders werden door de dader bedreigd met een pistool, deze vluchtte samen met een handlanger in een Volvo. Er werd nog geprobeerd Muller te reanimeren maar dat mocht niet baten. Muller overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Er werden zondagavond twee mannen gearresteerd in verband met de schietpartij. Een derde verdachte is nog op de vlucht. Het motief van de moord zou in de relatie sfeer moeten worden gezocht. Ook wordt geopperd dat het met drugs te maken zou hebben. Lees hier meer…

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page